ВІДЕО. Серйозна травма. Гравця Шахтаря вивезли з поля наприкінці матчу УПЛ

Швидше за все, Валерій Бондар отримав перелом ключиці

29 липня відбувся матч 1-го туру УПЛ 2023/24 між клубами «Шахтар» та «Металіст 1925». Гра завершилась із рахунком 2:1 на користь донецької команди.

Наприкінці поєдинку 24-річний український захисник «гірників» Валерій Бондар невдало приземлився на газон. Гравець залишав поле у сльозах на електрокарі.

Як повідомляє «ТаТоТаке», Бондар отримав перелом ключиці.

Ось як прокоментував цей епізод колишній працівник медичного відділу ФК «Рух» Дмитро Бабелюк у своєму Telegram-каналі:

«Таке падіння може привести до низки проблем.

Перш за все, думаємо про ключицю і її імовірний перелом. Якщо підтвердиться такий діагноз, то буде вирішуватися питання щодо можливої операції, якщо уламки кістки значно змістяться.

Іншою проблемою може бути ушкодження акроміо-ключичного зʼєднання, яке веде до значного обмеження рухів у плечовому суглобі та тривалого лікування.

Найменш вірогідним, але все ж можливим сценарієм може бути вивих плечового суглоба. Механізм нетиповий, але після падіння з висоти на випрямлену руку може відбутися вивих плечової кістки з суглобу.

Гравець покидав поле у сльозах на електрокарі. Скоріш за все, лікарі на місці діагностували проблему та озвучили гравцеві приблизний діагноз, який означає виліт на тривалий час», - написав Бабелюк.

Данііл Агарков Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 02:02 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі