ЯСТРЕМСЬКА – про реакцію WTA: «Дали зрозуміти, що втручатися не будуть»

Українка розповіла, що тенісні інстанції байдужі до злочинів проти українців

Українська тенісистка Даяна Ястремська звернулася до вболівальників у соціальних мережах після матчу з Міррою Андрєєвою на турнірі в Лозанні.

«Я б хотіла написати про нещодавню ситуацію, яка сталася [на турнірі] у Швейцарії, і яка навряд чи є прийнятною, на мою думку. Тенісні інстанції, на жаль, залишаються байдужими до злочинів, скоєних в Україні. Нещодавно я закликала до застосування санкцій на адресу Мірри Андрєєвої за ті публікації, які вона «лайкнула» в соцмережах, що якраз і стосувалися скоєння цих злочинів проти українців. І в WTA просто дали зрозуміти, що втручатися не будуть. Я засмучена, але зберігаю відданість боротьбі за мою країну, мою сім'ю і моїх друзів в Україні. Я б також хотіла особливо подякувати Швейцарії та місцевим організаторам за їхній теплий прийом», - написала Ястремська в інстаграмі.

Зазначимо, що раніше Ястремська вимагала застосування санкцій проти її майбутньої суперниці Анастасії Гасанової, яка повторювала кремлівські наративи. Тоді Гасанова знялася з парного матчу проти сестер Ястремських ще до його початку і до кінця сезону на корти не виходила.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі