Лунін вирішив залишитися у Реалі. У мадридському клубі розчаровані

Українець сповнений рішучості боротися за своє місце у воротах галактикос

Український голкіпер «Реала» Андрій Лунін вирішив залишитися в мадридській команді і хоче виконати свій контракт до кінця, тоді як клуб наполягає на його відході цього літа.

Андрій Лунін перебуває у складній ситуації у «Реалі». Наставник Карло Анчелотті не бачить його у своїх планах наступного сезону. У клубі повідомили голкіперу, що найкращим варіантом було б поїхати з Мадрида у пошуках ігрового часу. Проте український воротар не має наміру залишати команду.

Відсутність ігрового часу в «Реалі» стала перешкодою для розвитку Луніна, який раніше був одним із найперспективніших гравців європейського футболу. Однак його відмова розглядати питання про трансфер ускладнює ситуацію для всіх сторін.

Лунін сповнений рішучості залишитися і боротися за своє місце у складі, що дуже складно, враховуючи присутність бельгійського голкіпера Тібо Куртуа, котрий міцно забронював за собою позицію номер 1.

Не виключений відхід Луніна у 2024 році. Наступний сезон буде ключовим. Голкіпер хоче виконати свій контракт до кінця, на що «Реал» може неохоче погодитися, очікуючи на закінчення угоди з українським гравцем - 30 червня 2024 року.

Лунін за три сезони зіграв за «Реал» загалом лише 17 матчів, у яких пропустив 19 голів, 4 поєдинки провів на нуль.

Микола Степанюк Джерело: Fichajes.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 11:35 26

Український чемпіон отримав привітання від клубу, за який вболіває з дитинства

Коментарі