Фінали тенісисток, сенсація від боксера, перший гол Мессі у США

Головні новини за 22 липня на Sport.ua

Пропонуємо ознайомитись із добіркою головних новин та матеріалів на Sport.ua за суботу, 22 липня.

1. Мессі забив перший гол за Інтер Маямі. Кривцов і Ко перемогли. Аргентинець приніс команді з Флориди перемогу в матчі Кубка ліги.

2. ВІДЕО. Нокаут-сенсація. Довбищенко виграв у британця Гарріса. Український боксер здобув несподівану перемогу.

3А. Забили шість голів. Шахтар у двогодинному матчі переміг Утрехт. Донецький клуб на мажорній ноті завершив збори у Нідерландах.

3Б. Динамо в трьох таймах по 40 хвилин розгромило словенський Рудар. Київський клуб провів ще один неанонсований спаринг.

4. Голкіпер Тоттенхема прихистив у себе вдома сім'ю біженців з України. Гульєльмо Вікаріо розповів про сім'ю, яка живе у нього вдома.

5А. Байндл вийшла у фінал турніру WTA 250 у Будапешті, обігравши 88-му ракетку. Катерина у двох сетах виграла у Клер Лю.

5Б. Стародубцева - у фіналі турніру в США. Юлія взяла сет під 0 у першої сіяної. Юлія у двох сетах обіграла Медісон Бренгл.

5В. Снігур втретє в кар'єрі вийшла до фіналу 100-тисячника ITF. Дар'я зіграє в матчі за титул на змаганнях в Іспанії.

6. ОФІЦІЙНО. Ворскла віддала лідера команди в оренду в ОАЕ. Таулянт Сефері виступатиме за «Бані Яс».

7. ВІДЕО. Відпустіть Довбика! Фани Жирони чекають на трансфер форварда. На початку року такий флешмоб був і для Михайла Мудрика.

8. Україна програла Чехії і посіла друге місце в групі С відбору на Євро. Чи зможуть українці U-22 пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи, вирішиться пізніше.

9. Власник ЧФР Клуж: «Ми домовились із Коноплянкою. В неділю він буде». Екс-хавбек збірної України близький до трансферу в Румунію.

10. Магучіх візьме паузу у виступах до чемпіонату світу. Ярослава прийняла рішення зайнятися підготовкою до головних змагань сезону.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 13:02 1

Колишній нападник київського «Динамо» захоплюється Усейном Болтом