«Забороніть їй грати!» Тенісний світ – про скандал і сльози Шуай в Угорщині

Варто сподіватися, що Катерина Байндл виб'є Амаріссу Тот...

Увечері, 18 липня, відбувся матч 1/16 фіналу ґрунтового турніру серії WTA 250 у Будапешті (Угорщина) між угорською тенісисткою Амаріссою Тот (WTA 548) та представницею Китаю Чжан Шуай (WTA 45). Китаянка знялася з матчу після 11-го гейму першого сета.

За рахунку 5:5 (15:15) у першому сеті китаянка пробила у лінію, але їй зарахували аут. Суддя також підтвердила це рішення лінійного. Китаянка покликала супервайзера, але він заявив, що не має права фіксувати аути. Матч продовжився, а після наступного розіграшу угорка підійшла і стерла слід від удару, щоб нічого не можна було довести. При цьому трибуни освистали Шуай, котра намагалася протестувати.

Після обговорення цього питання з офіційними особами Шуай залишилася в сльозах і знялася з матчу. Вона знайшла в собі сили підійти до судді та суперниці й потиснути їм руки. Після цього Амарісса переможно підняла руки.

Після матчу Шуай виклала відео з ударом і написала коментар: «Уся робота на тренуваннях даремно, коли хочеш пробити ближче до лінії і навіть влучаєш у неї, а все одно зараховують аут».

Представники тенісного світу не залишили цей епізод поза увагою. Критика судді та Амарісси Тот була всюди.

Онс Жабер: «Уся підтримка Шуай ❤️ Це неприйнятно».

Денис Шаповалов: «Святкування 🤦🏼‍♂️ Це так погано».

Моніка Пуїг: «Так шкода Шуай. Розбиває мені серце 😞».

Дарія Севілл: «Нуль поваги до цієї дівчини Тот. Нуль! Я так злюся. Мені так шкода Шуай. Тот «виграла» це очко і «виграла» цей матч, але її репутація зіпсована......... 🤢🤮🤢🤮».

Каролін Гарсія: «Ми всі знаємо, якою дівчиною є Шуай. Тримайся!»

Крістіна Младенович: «Неймовірна помилка та жахлива поведінка суперниці. Ти в іншій лізі, Шуай. Ми з тобою!».

Марія Саккарі: «Чжан Шуай найприємніший гравець у Турі! Тот потрібно просто заборонити брати участь у Турі».

Айла Томлянович: «Цілком огидна поведінка. Чжан Шуай краще людина, ніж багато хто з нас, тому що вона потиснула руку судді і цій дівчині».

У наступному раунді турніру Амарісса Тот зіграє проти українки Катерини Байндл. Сподіваємося, Катерина виб'є угорку за її ж трибун...

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 8

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі