XSport транслюватиме перше коло УПЛ безкоштовно? Стали відомі деталі

Сага щодо телепулу в Україні продовжується

Телеканал XSport планує інвестувати у трансляції матчів УПЛ.

Як повідомляє Tribuna, XSport планує задіяти 8-10 HD-камер, 2-3 довгофокусні об'єктиви, 8 постів повторів, повну сумісність із системою VAR, динамічне титрування та коментаторську позицію. Також протягом чемпіонату планується поступове запровадження флеш-інтерв'ю, щотижневої підсумкової програми та післяматчевих прес-конференцій.

Як повідомляє джерело, перше коло УПЛ (з липня по грудень) безкоштовно транслюватиметься на цифровому ефірному каналі XSPORT (Т2) і через кабельних/ОТТ операторів та YouTube, з лютого по травень - платно через ОТТ-платформу XSPORT. Клуби зможуть викладати хайлайти матчів на власних ресурсах після 6 годин після завершення матчу та використати уривки відео матчів у власних соцмережах.

XSPORT залишає за собою право пошуку спонсорів, рекламодавців та подальший продаж рекламних місць перед початком, посередині та після матчу.

Раніше повідомлялося про те, що XSport пропонував вираховувати доходи кожного клубу пропорційно показникам переглядів, але клуби збунтувалися і наполягли, що все має ділитися однаково.

17 липня відбулася онлайн-нарада представників 13 клубів УПЛ щодо єдиного телепулу. Кінцевий термін переговорів - до 12:00 середи, 19 липня.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 0

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»

Коментарі