ФОТО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

Команда Руслана Ротаня готується до півфіналу Євро-2023 U-21 з Іспанією

2 липня, перемігши Францію (3:1) у чвертьфінальному матчі Євро-2023 U-21 і здобувши путівку до півфіналу, молодіжна збірна України досягла історичного успіху - виборола для країни право вперше виступити на футбольному турнірі Олімпіади.

Однак на цьому поточну роботу команди Руслана Ротаня не завершено. 5 липня синьо-жовта команда зіграє в півфіналі Євро-2023 з Іспанією. Поєдинок відбудеться на стадіоні «Стяуа» в Бухаресті, початок - о 22:00 за київським часом.

У понеділок, 3 липня, після феєричних подій на «Клуж-Арені», керманич збірної Руслан Ротань дав підопічним трохи перевести подих - тренування було відновлювальним. Ввечері українська делегація переїхала з Клуж-Напоки в Бухарест, у знайомий готель «Каро», де базувалася під час матчів групового етапу.

4 липня збірна України проведе передматчеве тренування. Часу на підготовку до півфінальної зустрічі обмаль, але й суперник уже добре вивчений: драматичний поєдинок з іспанцями в групі (2:2) надав чимало інформації для роздумів.

Нападника Богдана В'юнника ще турбує пошкодження ліктя, але лікарі роблять усе можливе, щоб у середу тренерський штаб міг на нього розраховувати. Точно не допоможе команді Дмитро Криськів, який пропустить матч через перебір жовтих карток. Натомість повертається в обойму форвард Владислав Ванат, який відбув двоматчеву дискваліфікацію.

ФОТО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

ВІДЕО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 10:20 5

Український боксер – про перемогу Ломаченка над Камбососом