Джерело: ван Леувен розірвав угоду з Зорею одноосібно, Геллер незадоволений

В угоді коуча із «Зорею» не було клаусули, штрафу або компенсації

Футбольний журналіст Михайло Співаковський у програмі ТаТоТаке заявив, що нідерландський фахівець Патрік ван Леувен перейшов із «Зорі» до «Шахтаря», одноосібно розірвавши контракт із луганським клубом, який не отримав жодної компенсації.

«Жодної клаусули, штрафу або компенсації в особистому контракті ван Леувена із «Зорею» прописано не було. Згадаймо, в яких умовах взагалі підписувався цей контракт. Нічого тоді не було зрозуміло - як довго триватиме війна, чи буде чемпіонат, де гратимуть клуби.

У цьому контракті на три роки був пункт про одноосібне розірвання з обох сторін. Питання, як цей пункт було прописано, які додаткові умови існували. Я впевнений, що юристи «Шахтаря» цей контракт бачили. Тож «Шахтар» пішов на цей крок.

Спроби домовитися між клубами, якщо вони були, не досягли жодного успіху. Патрік ван Леувен розірвав контракт одноосібно, інакше він не міг бути представлений як головний тренер «Шахтаря».

Президент «Зорі» Євген Геллер підключає юристів, щоб вивчили цей кейс і знайшли нюанси в контракті, які допоможуть йому відстояти свою правду. Якщо немає в пунктах додаткової інформації, то Геллер не має юридичних шансів вплинути на ситуацію. Однак президент «Зорі» налаштований дуже принципово, бо вважає це неетичним».

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 13:01 1

Найцікавіші події 30-го туру УПЛ – у нашому традиційному огляді

Коментарі