ОФІЦІЙНО. Максимов, який працював спортдиром в Поліссі, очолив Звягель

Екс-гравець збірної України став головним тренером клубу із Другої ліги

54-річний український спеціаліст та екс-гравець збірної України Юрій Максимов очолив клуб із Другої ліги «Звягель».

«Юрій Максимов - легенда українського футболу. Як гравець, забивав за «Динамо» «Барселоні» у Лізі чемпіонів. Розривав німецьку Бундеслігу.

Як тренер вигравав Кубок Азербайджану, виводив полтавську «Ворсклу» у фінал Кубка України та у єврокубки. Кожна команда під керівництвом Максимова сильнішала.

Це топ-тренер, якого раді були б бачити у кожній, наголошую - у кожній - команді української Прем'єр-ліги. Для нас честь, що відтепер Максимов - головний тренер «Звягеля», - сказав президент клубу Дмитро Костюк.

За свою тренерську кар'єру Максимов очолював київське ЦСКА, «Оболонь», «Кривбас», «Металург» Донецьк, «Тараз», «Кешлю» та полтавську «Ворсклу». У квітні 2023 року його було призначено спортивним директором житомирського «Полісся».

Також клуб повідомив про зміни у тренерському штабі:

«Разом із новим головним тренером - Юрієм Максимовим - у ФК «Звягель» працюватиме і новий тренерський штаб. Так, старшим тренером команди буде Сергій Ревут, який багато попрацював у тандемі з Юрієм Вільовичем в Україні та за кордоном.

Тренер воротарів - відомий український голкіпер та спеціаліст Микола Медін, особливо відомий своїми виступами за «Дніпро». Ще одним тренером команди буде відомий у минулому футболіст «Карпат», «Шахтаря» та інших клубів Микола Іщенко, який приєднався до роботи вже на першому вечірньому тренуванні команди сьогодні, 20 червня».

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 15:01 35

Розбираємося, що сталося після матчу «Шахтар» – «Динамо» U-19 між Бєліком та Іщенком

Коментарі