СТАХОВСЬКИЙ: «Таких людей, як Ломаченко, треба позбавляти громадянства»

Колишній тенісист упевнений, що це єдине правильне рішення

Колишній лідер українського тенісу Сергій Стаховський запропонував іти на радикальні дії у випадку з українськими спортсменами, які не підтримують свою державу під час війни.

- Чи є серед українських спортсменів ті, хто займає позицію рф або нейтральну? Вони піднімають прапор, коли перемагають, гімн лунає - Україні плюс, а те, що вони собі думають це вже…
- Це величезний мінус для країни в цілому, тому що вона показує розгалуження і воно безпосередньо починає задавання питань країні: «Ломаченко ж у вас ого-го, якщо він так вважає, то, можливо, не все так, як ви кажете».

У нас, як в громадян, з моєї сторони я завжди казав, що це повний бойкот. Я ніколи не бачив жодного бою Василя Ломаченка. Я ніколи не збираюсь їх дивитись.

Я дуже радий, що в мене є нагородна зброя, при зустрічі з ним я не буду боксувати, якщо він почне там щось розказувати. Я впевнений, що таких людей треба позбавляти громадянства.

Тут навіть без питань. Якщо ти не вважаєш цю країну своєю, вважаєш православну церкву [московського патріархату - прим.] чимось, що треба підтримувати. Ми будуємо, на жаль, такі радикальні речі - зараз вони потрібні, - сказав Стаховський.

Володимир Клепач Джерело: 5 канал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі