Михайло МУДРИК: «Ніколи не сумнівайтесь у мені»

Український вінгер оформив два асисти у матчі з Північною Македонією

16 червня відбувся матч 3-го туру кваліфікації Євро-2024 у групі С між збірними України та Північної Македонії. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь «синьо-жовтих».

Український вінгер Михайло Мудрик прокоментував перемогу команди:

- Сьогодні перший тайм не вдався. Які думки були? Чому так ввімкнулися у другому, що змінилося?

- Я не знаю, не можу сказати, що вийшли не налаштовані на цю гру. Можливо, трішки десь втома далася взнаки. Але потім, коли зрозуміли, що «або пан, або пропав», то почали діставати запаси, які у кожного були. 0:2 - це ще не вирок, все можливо. Билися до кінця, раді за команду.

- Всі чекали твого проходу. У другому таймі вдалося. Конопля сказав, що ці моменти у вас відпрацьовані дуже добре.

- По-перше, хочу сказати: «Ніколи не сумнівайтеся у мені». По-друге, з Коноплею у нас і за «Шахтар» були такі моменти. Дуже радий, що він забив гол, опинився у потрібному місці у потрібний час.

- Друга передача - на переможний гол Циганкова. Розкажи про нього.

- Я побачив Ваната і Вітю - потрібно було обрати, де гарніший пас буде, де він буде своєчасний. Побачив, що Ванат не готовий, а Вітя якраз вбігає за спину захисникам. Віддав йому пас у зону, - сказав Мудрик.

- Що для тебе означає приїзд у збірну?

- Скажу чесно, це такий кайф. Всі свої хлопці. Дуже кайфую від часів у збірній. Класний тренерський штаб, приємно з ними працювати. Всі прагнуть тільки перемог та хорошої гри. Правильний настрій. Сумував за хлопцями, приємно з ними проводити час. Після таких матчів - вдвічі приємніше.

- Що Ребров хоче від вас під час тренувань?

- Гадаю, що він приносить цей правильний настрій, заряд. Він доступними словами пояснює, що від нас вимагається. І за що ми б'ємося. Це і так всі розуміють, але він кожного разу наголошує, щоб ніхто не забував. Це завжди всередині двигун запускається, це що стосовно настрою. А ще плюс футбол… Дуже в нього класні помічники також. Мені подобається.

- На Мальту не плануєте вимикати двигун?

- Ні, тільки перемога, - сказав Мудрик.

Михайло відзначився 2 асистами: спочатку він віддав гольову передачу на Юхима Коноплю на 67-й хвилині, а потім асистував на Віктора Циганкова (83-та хвилина), чий гол приніс перемогу українцям.

Данііл Агарков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді

Коментарі