Олександр ЗІНЧЕНКО: «Ігор Денисов – людина із великими яйцями»

Українець коротко розповів про період в «уфі»

Український футболіст лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко дав інтерв'ю відомому журналісту Пірсу Моргану.

Як зазначив сам Морган у своєму Twitter, причина інтерв'ю - благодійний матч Game4Ukraine (5 серпня 18:00 за Києвом), під час якого буде зібрано кошти для відновлення України.

Зінченко коротко розповів про період в «уфі», а також заявив, що не розуміє, чому росіяни мовчать, і навів приклад Ігоря Денисова:

- У мене був досвід у росії. Деяким людям в Україні це не подобається і, чесно кажучи, мені теж. Я можу сказати спасибі «уфі» лише за те, що вони взяли мене до команди без жодних переглядів. Тоді в мене була складна ситуація із «Шахтарем». Після «уфи» я підписав контракт із «Манчестер Сіті». За це я можу сказати спасибі, але за інше... За реакцію після початку війни... Ні реакції від клубу, ні реакції від будь-якого клубу з росії, жодної реакції від футболістів. Я ніколи не бачив їхнього висловлювання і не розумію чому.

У мене була переписка з дуже відомим спортсменом на той момент у росії. Він не футболіст. Я не говоритиму його імені, але він дуже відомий. Я підписаний на його Instagram і він запитав мене, чому я роблю це (засуджую росіян - ред.). Я йому відповів: «Послухай, вже минуло 3 місяці після вторгнення, але ти нічого не сказав. Ти маєш мільйони підписників, ти навіть не опублікував хоча б одну картинку про ці жахливі речі».

Я ніколи цього не зрозумію. Якби це сталося з Україною і Україна напала б на когось, то я присягаюся, що я був би першим, хто просив зупинити це і ніколи б не повернувся назад.

- Вони бояться за своє життя? Адже путін може вбити тих, хто не підтримує його.

- Я дам інший приклад. Був футболіст, колишній футболіст, він грав за «локомотив», «динамо» москва, був капітаном збірної росії з футболу. Його ім'я - Ігор Денисов. Він дав одне інтерв'ю. Він сказав: «Якби я досі грав, після 24 лютого я завершив би кар'єру». І що з ним щось трапилося? Я не чув. Хіба він у в'язниці? Ось це приклад. Хлопець з великими яйцями. Сказав перед 140 мільйонами людей. І ось це нормальна реакція від нормальної людини. Але, на жаль, там мало таких.

Данііл Агарков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі