Чому Шахтар вирішив звільнити Йовічевіча? Журналіст назвав дивну причину

Циганик вважає, що причиною стали скандали з дискредитацією конкурентів

Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів про причину звільнення хорватського спеціаліста Ігора Йовічевіча з «Шахтаря»:

«Завдання виграти чемпіонат перед Йовічевічем насправді не стояло. Воно не озвучувалося. Бо всі розуміли, що у достатньо складних умовах формується команда. Він перевиконав завдання. Що стало причиною звільнення?

У кулуарах кажуть, що головною причиною стали оці скандали наприкінці чемпіонату, коли клуб, відверто скажемо, дискредитовував своїх конкурентів для того, щоб здобути це чемпіонство і заробити 40 млн євро. Це десь стало таким тригером для того, щоб ухвалити таке рішення.

Зараз немає офіційної інформації, але з огляду на новини, які є, я розумію, що зовсім скоро це станеться. І зараз йде переговорний процес тільки про те, як правильно юридично оформити оці всі процеси.

Але для мене це шок! Просто у складний час використали цю людину. І зараз Йовічевічу буде важко знайти роботу в Україні. Із Дніпра-1 він пішов погано, Динамо і Зоря не розглядають Йовічевіча. Шахтар звільнив, давши натяк, що вони незадоволені роботою, незважаючи на те, що він виграв чемпіонство. Цим вони дають йому зрозуміти, що чемпіонство виграно не завжди завдяки тренерському таланту.

Хоча це Шахтар, це цинізм, прагматизм. Мені цікаво, які будуть коментарі директора по футболу [Даріо Срни], адже коли вийде ця інформація офіційно, то будуть питання: що сталося, які причини. Якщо вони спробують це пояснити, що Йовічевіч сам захотів, то це не зовсім правда».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 45

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів у вазі Усика

Коментарі