Жіноча збірна України WU-15 зіграла внічию з Рухом

Команди забили по три голи один одному

10 червня під час навчально-тренувального збору дівоча збірна України WU-15 провела свій другий контрольний поєдинок.

Після трирічної перерви, пов'язаної з пандемією та повномасштабним вторгненням рф, наймолодша дівоча збірна України знову має змогу зібратися на тренувальний збір та перевірити вже найближчий резерв для подальшої участі в офіційних змаганнях чемпіонату Європи та Турнірів розвитку УЄФА.

5 червня команда зібралася разом у Тернополі, а вже за три дні на міському стадіоні провела перший контрольний поєдинок з однолітками із СК «Ладомир» Володимир - 8:1. 10 червня синьо-жовті зустрічалися з «Рухом» із Львову.

В першому таймі команди зуміли реалізувати аж 5 моментів на двох. Не обійшлося й без курйозних голів, але на перерву суперники пішли за переваги колективу зі Львова. На дубль Анастасії Гримак і гол Христини Клим підопічні Олени Кудзієвої відповіли влучними пострілами Дар'ї Колодій та Дарини Івасько.

У другому таймі збірна України зіграла більш організовано й зуміла зрівняти рахунок у матчі - дубль в активі Колодій. Були хороші моменти у Козішкурт та Леспух, та все ж утома далася взнаки, і в підсумку підвела реалізація. Зафіксована нічия (3:3).

Товариський матч. Жінки

Тернопіль, 8 червня

Україна WU-15 - Рух Львів WU-15 - 3:3 (2:3)

Голи: Колодій, 36, 61, Івасько, 43 - Гримак, 7, 28, Клим, 20.

Україна WU-15: Красікова (Вакулко, 87), Шевченко, Івасько, Піпченко, Казіна, Джагарян (Вельган, 55), Козішкурт, Колодій, Шевчук, Жукова (Олійніченко, 77), Леспух (Буніна, 87).

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу