Рац розповів, як Шахтар не відпустив його в Реал: «Це був унікальний шанс»

Після донецького клубу румунський фулбек таки вирвався у топовий європейський чемпіонат

Колишній захисник «Шахтаря» Разван Рац розповів, як у 2007 році міг перейти з донецького клубу до «Реала», якби «гірники» кілька разів не змінювали ціну.

«Клуби мали початковий договір на певну суму. Але після суми кілька разів змінювалися, і в «Реалі» заявили, що це нечесна гра. Тоді за переговори у мадридців відповідав Міятович».

«Після тієї історії я кілька місяців не міг прийти до тями. То був унікальний шанс. В «Шахтар» мене привів Бернд Шустер. Потім Роберто Карлос пішов у «Фенербахче», це був 2008 рік (насправді 2007-й - прим.ред.)».

«Така була угода, Бернд Шустер мав право на двох гравців, яких міг підписати на свій розсуд, називаючи лише ім'я та позицію. Інші трансфери перебували під контролем Міятовича. Такою була трансферна політика «Реала».

«Я був одним із двох за квотою Шустера, і був хтось ще. У тому ж році «Реал» купив Снейдера та інших голландців. Дренте прийшов на мою позицію, Марсело прийшов згодом. Ось і вся історія», - розповів Рац.

Нагадаємо, Рац виступав за «Шахтар» із 2003 по 2013 роки. Потім Разван перейшов вільним агентом у «Вест Хем», а згодом пограв ще за «Райо Вальєкано», ПАОК та «Полі Тімішоару».

Олексій Сливченко Джерело: Digi Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 02:30 17

Майбутня гра вже не має турнірного значення, але перемогти намагатимуться обидві команди

Коментарі