ФОТО. Поїздом та літаком. Збірна України прибула до Бремена за 23 години

Владислав Кочергін та Віталій Миколенко приєдналися до команди у Варшаві

Традиційно для мандрівок в Європу у воєнний час збірна України з футболу розпочала свій шлях на збори ввечері напередодні, сівши в поїзд на столичному вокзалі.

Перед від'їздом головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров і збірники зустрілися в дитячій кімнаті терміналу Центрального вокзалу з гравцями дитячої команди київського «Локомотива». Хлопчаки отримали нагоду поставити запитання тим, на кого прагнуть бути схожими. Найбільше дітлахи цікавилися відповідями найкращого бомбардира УПЛ Артема Довбика. Були й запитання до Миколи Матвієнка, Іллі Забарного, Георгія Бущана, Юхима Коноплі та інших. Питали цілком за темою: чим відрізняються тренування в Англії від українських, проти якого клубу було грати найважче, в якому віці визначилися, що станете професіональним гравцем.

Після спільного фото та автограф-сесії збірники пройшли до потяга Укрзалізниці. Із Києва до польського Холма виїхали гравці українських клубів, а також оборонець англійського «Борнмута» Ілля Забарний, який після завершення клубного сезону встиг не лише побувати вдома, а й змінити соціальний статус.

Сьогодні, 8 червня, вранці з Холма національна команда автобусом доїхала до аеропорту Фредеріка Шопена у Варшаві, а вже звідти вилетіла до першого місця дислокації під час червневого збору - Бремена.

У польській столиці до команди придналося двоє легіонерів - новоспечений чемпіон Польщі Владислав Кочергін із «Ракува» та Віталій Миколенко з англійського «Евертона». Решта гравців, що виступають в іноземних чемпіонатах, прибудуть безпосередньо до Бремена.

До Німеччини синьо-жовті прибули о 15:30 за місцевим часом, а до готелю увійшли о 16:15. Відтак з моменту відправлення з Києва поїздка сумарно тривала цілих 23 години! Зважаючи на довгу й виснажливу дорогу, тренерський штаб вирішив провести сьогодні в готелі стретчинг (розтяжка) для відновлення.

Перше тренування під керівництвом нового наставника Сергія Реброва відбудеться завтра, 9 червня, на полі футбольного центру бременського «Вердера».

ФОТО. Поїздом та літаком. Збірна України прибула до Бремена за 23 години

ВІДЕО. Відновлювальне тренування збірної України

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 06:49 23

Римський клуб найближчим часом зробить пропозицію киянам

Коментарі