Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Який Дніпро-1? Немає Дніпра того»

Екс-футболіст – про різницю між старим «Дніпром» і нинішнім «Дніпром-1»

Колишній захисник збірної України та серед іншого легендарного «Дніпра» Артем Федецький висловив думку щодо значущості для нього нинішньої команди з Дніпра під номером «1» порівняно з колись легендарним клубом.

«Думаєш, у мене лежить душа до «Дніпра-1»? Мені телефонують журналісти і запитують: «Артеме, зараз у нас заруба, кінцівка сезону. «Дніпро-1» чи «Шахтар»?». Який «Дніпро-1»? Немає «Дніпра» того! Розумієш, мене бісить цей клуб, реально. Після всіх подій, які зробив справжній «Дніпро» з історією... Той «Дніпро», який був справжнім - справжні фанати, ультрас.

Нещодавно мені зробили презент із «нульовки», підписали [прапор] «Від ультрас «Дніпра». Вони з перших днів пішли воювати, захищати країну. Мені досі болить за «Дніпро», ось реально. Стільки часу минуло, але я думаю: «Як можна було так вчинити з таким клубом?».

Нам 10 місяців не платили зарплату, але ми сіли з командою, домовилися і працювали, ніхто не халтурив. Хто залишився в команді - всі працювали - на полі, поза ним були всі разом. Дійсно як одна команда. Те, що не заплатили гроші - гаразд (в оригіналі було з використанням нецензурної лайки. - прим. Sport.ua). Вони б не завадили, звісно, але якщо не заплатили - що ти вже зробиш? Але те, які емоції пережили - фінал Ліги Європи, сама атмосфера... Тож, ті емоції, та атмосфера, що були - це на все життя. Мені досі це душу гріє. Сподіваюся, у майбутньому, що все-таки справжній «Дніпро» відродиться - з тією правильною емблемою», - заявив Федецький.

Юрій Остроумов Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про важку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі