ГРИГОРЧУК: «Як Чорноморець провів другу частину сезону – це ніяк не виліт»

Головний тренер одеської команди прокоментував поразку від «Руху»

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку одеської команди від «Руху» (1:3) у матчі 29-го туру УПЛ:

«Можна говорити, що ми мали можливості, ми могли забити. Але зараз це нікому не цікаво. Цікавим є лише результат. Якби цей програш був в іншій стратегічній ситуації, якби ми знаходилися на іншому місці в турнірній таблиці, то можна було б дивитися на результат по-іншому. А зараз ми розглядаємо цей результат як прикру, неприпустиму поразку.

У спорті, як би ти не грав - треба виграти, треба вміти досягти результату в потрібний момент. А тепер можна сказати, що у нас є шанс перевірити себе в наступній грі - як ми будемо поводитися в такій складній ситуації. Це сильний тест для кожного з нас, і це цікаво.

Це не перша гра, яку ми просто не могли програти. Забуваємо, аналізуємо помилки. Але ми піднімаємо голову та розуміємо: те, як «Чорноморець» провів другу частину чемпіонату - це ніяк не виліт, це набагато вище місце у таблиці. Але через те, що в першому колі ми втратили багато очок, зараз ми в такій ситуації. Я певен у кожному футболісті. Впевнений, що ми виконаємо завдання, а вивчення своїх помилок допоможе нам здобути досвід».

Микола Степанюк Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі