Тарас СТЕПАНЕНКО: «Для мене це найважче чемпіонство»

Півзахисник-ветеран «Шахтаря» – про чемпіонство команди в УПЛ

Капітан донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував завоювання командою чемпіонства.

«Я дуже задоволений. Можу сказати, що для мене це найважче чемпіонство, яке було в мене за ці роки в «Шахтарі». Дуже переживав і ретельно готувався до цих останніх матчів.

Цей матч ми виграли заслужено. На початку нашого важкого шляху ніхто не вірив у нас, але ми показали, що дійсно є справжньою сильною командою. І ми чесно виграли це чемпіонство. Я дуже радий і щасливий, і хочу сказати всім велике спасибі.

Протягом сезону я вчився бути не тільки гравцем, а й старшим братом для партнерів по команді. Це дуже нелегко. Іноді я не все робив правильно, але Містер мені багато підказував. Я дуже багато думав, що я повинен хлопцям сказати, що повинен показати, як повинен поводитися. Вони росли як гравці, а я виріс як старший брат для них.

Я на собі ніс дуже важкий тягар, а коли забили 2 і 3 голи і було зрозуміло, що ми станемо чемпіонами, я цей емоційний тягар скинув.

Такий порив щастя в мене був, що важко навіть передати. Ви бачили, як піднялася вся лава. Сьогодні на полі було не тільки 11 футболістів, а всі 50. Гравці, запасні, тренери, технічний, медичний персонал, адміністратори. Ми всі, як одна сім'я, тому й вибороли це чемпіонство. Уся команда, клуб, уболівальники, ми всі разом. Кожен вніс свою частку в перемогу. Скільки труднощів ми подолали всі разом, тому це чемпіонство найважче і найважливіше в моїй кар'єрі», - зізнався Степаненко.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 21:07 0

У контракті футболіста прописана сума відступних у розмірі 40 мільйонів євро

Коментарі