Пеп ГВАРДІОЛА: «Не помітив ані краплі зниження нашої інтенсивності»

Іспанець – про нічию з «Брайтоном» (1:1)

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола підбив підсумок поєдинку 32-го туру чемпіонату Англії з «Брайтоном», який завершився внічию 1:1.

«Виняткова гра. Вітаємо «Брайтон» із заслуженим виходом у Лігу Європи.

Гра, яку ми провели, відбулася через 48 годин після того, як випили весь алкоголь у Манчестері. 48 годин по тому ми діяли гідно і показали, чому ми стали чемпіонами. Ми показали, на що здатні з м'ячем і без нього. Я не помітив ані краплі зниження нашої інтенсивності. У них були моменти, у нас були моменти, ми забили гол, вони забили гол.

Обидві команди хочуть володіти м'ячем, обидві команди хочуть пресингувати. Воротарі відігравали основоположну роль у цьому матчі. Знаючи про якість, якою вони [«Брайтон»] володіють, можна сказати, що це виняткова команда», - заявив Гвардіола.

У таблиці АПЛ «Манчестер Сіті» у статусі дострокового чемпіона посідає 1-е місце, маючи 89 очок після 37 ігор. У заключній грі сезону він 28 травня зіграє на виїзді з «Брентфордом». У «Брайтона» 62 пункти та 6-та позиція. Чемпіонат він завершить зустріччю з «Астон Віллою» також 28 травня.

Юрій Остроумов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:11 0

Колишній тенісист вважає, що це йде на користь українському футболу