Массіміліано АЛЛЕГРІ: «Команда зробила те, що мала зробити»

Головний тренер «Ювентуса» прокоментував виліт із Ліги Європи

У четвер, 18 травня, відбувся матч у відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи між клубами «Севілья» та «Ювентус». Гра завершилась із рахунком 2:1 на користь іспанської команди після додаткового часу.

У першій зустрічі в Італії суперники зіграли внічию 1:1. За сумою двох поєдинків у фінал Ліги Європи вийшла «Севілья», яка зіграє проти «Роми» у матчі за трофей.

Після закінчення матчу головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі прокоментував виліт команди з ЛЄ:

«Команда зробила те, що мала зробити. Деталі мають значення. Я просто маю подякувати хлопцям за все, що вони зробили, і мені їх шкода.

Коли ви граєте такі важливі матчі, важливий кожен момент, не давайте перейти від забитого голу до пропущеного. Але ми провели гарну гру, і це кроки, які має зробити команда, особливо хлопці з невеликим досвідом».

Голкіпер «Ювентуса» Войцех Щенсни:

«Якщо я роблю багато сейвів, це погана ознака нашої гри. Сейви, які я зробив, марні, бо ми програли. Це лишається великим розчаруванням.

Ми були надто невпевнені після того, як забили гол. Ми викликали тиск на себе, а вони були дуже небезпечні. Як не дивно, коли ти забиваєш гол у такій атмосфері, це найскладніший момент. Однак ми не досягли рівня, необхідного для перемоги».

Захисник «Ювентуса» Даніло:

«Ця поразка завдає болю, бо ми добре підготувалися до гри проти складного суперника у ворожому середовищі. Хлопці намагалися, ми помилились у деяких деталях. Однак відповідальність маємо взяти на себе ми, досвідченіші гравці, а не молодші хлопці, яким цей матч знадобиться для зростання. Вони - майбутнє «Ювентуса».

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 00:55 1

Михайло провів на полі 90 хвилин

Коментарі