Передбачуваний фіналіст. Інтер й у другому матчі обіграв Мілан

«Нерадзуррі» вийшли до фіналу Ліги чемпіонів

«Інтер» та «Мілан» провели матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. У першому поєдинку «нерадзуррі» зробили вагому заявку на вихід до фіналу, здобувши перемогу з рахунком 2:0.

Перший небезпечний момент вдалося організувати «россонері»: свій ривок по лівому флангу Тоналі завершив прострілом на Діаса, але іспанець пробив несильно, і Онана зіграв надійно. Футболісти «Мілана» намагалися розкрити оборону суперників позиційними атаками, на що «нерадзуррі» відповідали контрвипадами. При цьому обидві команди воротам особливо не загрожували.

Getty Images/Global Images Ukraine

Ближче до закінчення першого тайму суперники обмінялися гольовими ситуаціями. Спочатку нагадав про себе Леау, який повернувся до складу «Мілана» після травми. Португалець здійснив прохід у штрафний майданчик «Інтера» і пробив повз дальній кут. Незабаром навіс зі штрафного замкнув Джеко, але Меньян врятував свою команду. Неприємним моментом для «нерадзуррі» стало пошкодження Мхітаряна, якого перед перервою замінив Брозович.

У другому таймі «россонері» продовжили робити спроби підібратися до штрафного майданчика «Інтера». Втім, «чорно-сині» впевнено оборонялися, не дозволяючи суперникам створювати загрози біля своїх воріт. Агресії атакам «Інтера» додав вихід на поле Ромелу Лукаку, який одразу почав тримати у напрузі оборону суперників. Саме бельгієць став співавтором голу, який практично зняв питання про переможця двоматчевого протистояння. Лукаку у штрафному майданчику відпасував м'яч на Мартінеса, який сильним ударом у ближній кут застав зненацька Меньяна.

Getty Images/Global Images Ukraine

Після цього «россонері» зовсім поникли, і команди вже догравали зустріч. А в компенсований час той самий Лукаку міг подвоїти перевагу своєї команди, але цього разу Меньян зіграв надійно. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Інтера», який став першим фіналістом Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч-відповідь.

«Інтер» - «Мілан» - 1:0. Перший матч - 2:0.

Мартінес (74)

Барелла (79), Мартінес (82) - Тьяу (56), Тоналі (79), Крунич (82)

«Інтер»: Онана, Бастоні, Ачербі, Дарміан, Мхітарян (Брозович, 44), Чалханоглу, Барелла (Гальярдіні, 84), Дімарко, Думфріс, Джеко (Лукаку, 66), Мартінес (Корреа, 84)

«Мілан»: Меньян, Ернандес, Томорі, Тьяу (Калюлю, 64), Калабрія, Крунич, Тоналі, Леау, Діас (Орігі, 76), Мессіас (Салемакерс, 76), Жиру

Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)

Стадіон «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія)

ІНТЕР - МІЛАН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі