Setanta чи УПЛ-ТБ. У Шахтарі розповіли про можливий телевізійний пул

Дмитро Кириленко вважає, що УПЛ-ТБ може замінити Setanta

Комерційний директор «Шахтаря» Дмитро Кириленко підтвердив, що Setanta Sports, найімовірніше, з нового сезону не показуватиме чемпіонат України, а транслятором може стати УПЛ-ТБ.

- Деякі журналісти розповсюджують інформацію про те, що Setanta покинула УПЛ. Це не так. Вони скасували свою попередню пропозицію, але виявляють бажання та готові співпрацювати з наступного сезону. Проте фінальне рішення всіма клубами не прийнято і клуби обговорюватимуть найбільш вигідний для себе варіант розвитку подій - це буде Setanta або УПЛ-ТБ.

- Багато зараз розмов про створення УПЛ-ТБ. Якою є позиція «Шахтаря» з цього питання? У ЗМІ була інформація, що 60 млн. грн., які президент «Шахтаря» Рінат Ахметов надав на підтримку українських клубів, можуть залучити саме для створення УПЛ-ТБ.

- Ідея створення УПЛ-ТБ давно обговорюється, і вона є досить живою. Наразі є розробка ідей, як це зробити, і ми сподіваємося, що найближчим часом вони будуть конструктивно обговорені разом з нашими колегами з Прем'єр-ліги та УАФ.

Іван Зінченко Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 19:39 0

Артем Степанов виграв з «фармацевтами» західну зону Бундесліги U-17

Коментарі