ГУТЦАЙТ: «Плавці у бомбосховищі. МОК, хіба так виглядають рівні умови?»

Звуки сирен повітряної тривоги перервали чемпіонат України з плавання

Міністр молоді та спорту України та президент НОК Вадим Гутцайт звернувся в Instagram до МОК та Міжнародної федерації плавання, розповівши про те, що звуки сирен повітряної тривоги перервали чемпіонат України з плавання:

«Звуки сирен переривають змагання чемпіонату України з плавання. Учасники турніру спускаються до бомбосховища, скільки часу вони там проведуть - невідомо. У росії багато ракет, і вона не шкодує їх, запускаючи по мирних українських містах та селах. За таких умов наші спортсмени готуються до міжнародних змагань.

Невідомо, чи візьмуть вони у них участь, адже туди вже запросили так званих «нейтральних атлетів», тих, чия влада змушує наших спортсменів спускатися у підвали, а не спокійно змагатись у басейнах, стадіонах чи залах.

Ці фотографії для вас, МОК та Міжнародна федерація плавання. Так, на вашу думку, виглядають рівні умови? Їхня нейтральність - це порожні слова на папері. Наша реальність - це постійна боротьба за виживання, така собі російська рулетка зі смертю. Ще раз подумайте про це, споглядаючи ці фотографії!»

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону