Роман ГРИГОРЧУК: «Чорноморцю не вистачає майстерності. Були кращі матчі»

Команда піднялася у таблиці

«Чорноморець» у матчі УПЛ обіграв «Колос» з рахунком 3:0. Команда одразу піднялася на 9-те місце, проте наставник Роман Григорчук залишився не дуже задоволеним якістю футболу.

«Завершення атаки - це можна асоціювати з майстерністю футболістів, це однозначно. Десь не дограються ці моменти, неправильні рішення приймаються - ми розуміємо, що ця майстерність і, звичайно, нам її не вистачає, тому над цим треба працювати. Спочатку - це талант футболіста, потім - це робота, а далі - досвід. Така гра, як сьогодні, має збагачувати футболіста. У наступному матчі він має зробити корективи, поправки та бути в атаці більш агресивним, наполегливим. Кінцівка атаки цього вимагає».

«У жодному разі не можу аналізувати гру «Колоса», тому що я з великою повагою ставлюся до клубу, вони багато чого досягли у футболі. Тому ніяким чином не коментуватиму гру суперника. Я можу коментувати гру «Чорноморця». Футболісти сьогодні робили дуже багато для результату. Ці три очки дуже важливі у стратегічному плані. Через це якісь моменти можуть страждати - краса футболу. Можливо десь було більше прагматизму, ніж краси».

«Загалом, за стилем, за тим, як ми домовлялися розвивати атаки, які засоби застосовувати, тактичні та технічні елементи - у цьому плані ми були непогані. Але, звичайно, у нас були кращі ігри, ніж сьогодні, які ми не виграли», - сказав Григорчук.

Іван Зінченко Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 7

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією