ДЕНИСОВ: «Я грав 10 років. Можливо, це був мій останній матч за збірну»

Гандболіст збірної України прокоментував перемогу над командою Румунії

Гандболіст збірної України Захар Денисов прокоментував перемогу над командою Румунії (31:26), яка не дозволила синьо-жовтим пробитися на Євро-2024:

«Я вважаю, збірна України багато може, але ми не завжди віримо у себе. Такі матчі дають нам можливість відчути, що ми набагато кращі, ніж іноді граємо. Наприклад, у матчі з Фарерськими островами, де було дуже соромно всьому колективу. Хочу від усієї команди вибачитись за той матч. Це була не та гра, на яку чекали вболівальники і ми самі від себе. Ми їхали за двома очками, щоб не вирішувати проблеми в останньому матчі.

З одного боку, я розумію, що у збірній треба робити значні зміни. Можливо, це була моя остання гра у національній команді. Я десять років грав за збірну. Я не так бачив закінчення своєї кар'єри. Не знаю, що буде далі. Я дякую хлопцям, це була хороша гра, хороші емоції. Головне, про що ми завжди говоримо - треба грати усі 60 хвилин. І ми справді віддавалися на майданчику усі 60 хвилин. Була колосальна підтримка у залі.

Нам уже багато років не вистачає ігрової дисципліни. За майданчиком це золоті люди, але в грі ми робимо багато помилок, через які отримуємо швидкі голи. Але сьогодні ми відіграли дисципліновано. Ми знаємо, що маємо проблеми у захисті. Зараз також було не ідеально. Ми виграли за рахунок того, що були дисциплінованими і реалізація була набагато кращою. Із такою грою можна виходити на чемпіонат Європи. Але якщо ми не вкладатимемо серце, нічого цього не буде».

Микола Степанюк Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі