Інгулець – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

В першому колі команди зіграли внічию, але тепер «Дніпру-1» очки втрачати в жодному разі не можна

В суботу, 29 квітня, відбудеться поєдинок 23 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть петровський «Інгулець» та «Дніпро-1». Гра пройде в Петровому на полі стадіону «Інгулець», початок - о 14:00.

Інгулець

Сезон в УПЛ потрохи наближається до фінішної прямої. Починають окреслюватися приблизні позиції команд в підсумковій таблиці. Можна зробити припущення, що «Інгулець», як мінімум, напряму з Прем'єр-ліги не вилетить - команда стабільно набирає очки навесні. Якщо вона продовжить це робити хоча б в тому темпі, як на даний момент, то із збереженням прописки в клубному дивізіоні проблем не буде, Сергій Ковалець виконує своє завдання непогано.

Відсидів свою дискваліфікацію Олександр Кучеренко, в цьому матчі він зможе допомогти своїй команді. Нагадаємо, що він пропускав гру попереднього туру. В ній «козаки» взяли участь в нічийній серії «Олександрії», оформивши з «поліграфами» безгольову нічию. Для них вона стала п'ятою в сезоні, а от суперники розписали мирову цілих десять разів.

Мабуть, вийде в основі Артем Смоляков. Для нього гра буде особливою - в матчі першого кола саме його дубль допоміг команді зіграти внічию 2:2 з грізним суперником, ці голи залишаються для захисника єдиними в сезоні. Можливо, йому знову вдасться засмутити того ж опонента?

Дніпро-1

Дніпровська команда потрохи втрачає впевненість у своєму чемпіонстві. Для нейтральних вболівальників, звісно - якщо в першому колі люди, які не вболівають за команду і є безпристрасними, відзначали впевнену ходу команди і злагодженість командного механізму, то в другому колі команду зустріла смуга невдач, наслідком якої стало втрачене лідерство.

Трохи покращило настрій команді «Класичне» в минулому турі - і головний конкурент в боротьбі за чемпіонство очки втратив, й інший не зумів близько підібратися.

Свою гру «Дніпро-1» з «Рухом» тоді виграв. Мав це робити впевнено, але після рахунку 2:0 на свою користь зумів пропустити двічі і був змушений виривати перемогу наприкінці, що врешті-решт вдалося зусиллями Когута.

Ще в матчі з «Зорею» отримали м'язові пошкодження крайні захисники Каплієнко та Пасіч, в грі з «Рухом» їх замінили відповідно Назаренко (для нього ця позиція є вкрай нетиповою, але хоча б так Олександр отримав ігровий час) та Адамюк, а вже цю пару по ходу матчу змінили легіонери Матарріта та Хайнер. Цікаво буде глянути не вибір Олександра Кучера в грі з «Інгульцем».

І, звісно, питання викликає воротарська позиція. Валеф кілька турів відпочивав, вийшов з львів'янами і привіз собі гол на рівному місці. Цікаво, чи ця помилка знову всадить бразильця надовго на лавку, а чи тренер вирішить морально підтримати підопічного?

Статистика зустрічей

Команди між собою зіграли сім матчів: +1=3-3 на користь «Дніпра-1», різниця м'ячів 9:12. Як ми писали вище, гра першого кола закінчилася бойовою нічиєю 2:2, на голи Адамюка та Піхальонка відповів дублем Смоляков.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Паламарчук - Нагієв, Поспєлов, Ковальов, Смоляков - Клименко, Кухарук - Головкін, Запорожець, Козак - Резепов.

«Дніпро-1»: Рибак - Хайнер, Сарапій, Сваток, Матарріта - Рубчинський, Бабенко - Гуцуляк, Піхальонок, Бланко - Довбик.

Прогноз на протистояння

«Дніпро-1» повинен все зробити залежне, щоб використати свої шанси на чемпіонство по максимуму. Якщо не перемагати «Інгулець» в дуже важливому матчі, то навіщо взагалі говорити про настільки амбітні цілі? Очікуємо на чергові голи найкращого снайпера чемпіонату Артема Довбика.

29 квітня, субота

«Інгулець» - «Дніпро-1»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 14:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі Setanta Sports
Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка)
ІНГУЛЕЦЬ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:3
Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі