Вест Гем – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 квітня о 21:45 за Києвом

26 квітня на «Лондон Стедіум» пройде матч 33-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Гем» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Вест Гем

Клуб цього сезону досягав успіху в основному на міжнародній арені. Щоправда, у форматі найменш рейтингового з турнірів у Лізі конференцій. Стартувавши там у кваліфікації, англійці аж до чвертьфіналу взагалі не втрачали очок, лише перемагаючи. І лише Гент на своєму полі зміг вирвати нічию з молотобійцями. Минулого четверга в Лондоні непокірного суперника дотиснули, здобувши розгромну перемогу, і заразом перепустки до півфіналу. При цьому через ситуацію в АПЛ Девід Моєс у розіграші 2022/2023 неодноразово опинявся на межі вильоту. Але й там у потрібний момент, у квітні, вдалося показати хороші результати. Почавши з важливої перемоги над прямим конкурентом у боротьбі за виживання Саутгемптоном, потім, переживши 1:5 вдома з Ньюкаслом, Хаммерс перемогли Фулгем і відігралися з 0:2 з Арсеналом. А згодом розгромили 4:0 Борнмут.

Ліверпуль

Команда розуміє вже, що в нинішньому сезоні єдиним серйозним успіхом була перемога в Суперкубку Англії - але там перемогли Манчестер Сіті на самому початку футбольного року. Статус володаря кубка було втрачено в обох турнірах задовго до фіналу. Ліга чемпіонів знову, як і 2022-го, була програна мадридському Реалу, але вже не у вирішальному поєдинку, а вже на 1-му етапі плей-оф. А в АПЛ у віце-чемпіонів шанси фінішувати у квартеті лідерів стають дедалі теоретичнішими. Так, червоні видають яскраві поєдинки типу 7:0 з Манчестер Юнайтед або 6:1 з Лідсом, та й з Арсеналом, лідером, відігралися з 0:2. Але вони чергуються з поразкою Борнмуту, розгромом від Сіті і лише 0:0 із кризовим Челсі. З Ноттінгем Форест у вихідні закінчилося перемогою 3:2, але багато хто визнавав, що сюжет міг бути й іншим.

Статистика особистих зустрічей

Вест Гем за півтора десятки поєдинків виграв у основний час лише одного разу. А 2022-го року Ліверпуль двічі переміг по 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. Але, з урахуванням форми команд, варто чекати на яскраве протистояння і підсумкові більше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,69.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 08:01 7

Шотландський «Селтік» з 1915 по 1917 рік не поступався у 62 поєдинках поспіль

Коментарі