Юрій ВІРТ: «Вірю, що Верес зможе залишитися в УПЛ»

Команда перебуває у кризі

Наставник «Вереса» Юрій Вірт упевнений, що навіть серія з десяти матчів без перемог не завадить команді зберегти місце в елітному дивізіоні чемпіонату України.

- Юрію Миколайовичу, матч з Металістом став десятим поспіль, в якому команда не зуміла виграти. Як це впливає на психологічний стан команди? Як обговорюєте це всередині колективу?

- Такий результат не додає нам оптимізму. Ми багато про це говоримо. Я закликаю команду не звертати увагу на статистику, а натомість наполегливіше працювати над собою. Ми всі розуміємо, що смуга невдач зрештою закінчиться. Я бачу, що команда працює над собою, футболісти наполегливо займаються на тренуваннях. Всі хочуть залишити цю серію невдач позаду. Ці фактори - вселяють оптимізм.

- Ви часто згадуєте проблему відсутності глибини складу. Немає ротації, немає конкуренції. Чи можна було передбачити це у січні? Ви підписали усіх, кого хотіли? Чи були певні перешкоди для якісної доукомплектації?

- Так, глибина складу залишає бажати кращого. Травми, дискваліфікації. Коли одночасно випадає п'ять-шість футболістів - це серйозна проблема. Доводиться шукати внутрішні резерви. Зараз я свідомий того, що взимку потрібно було шукати додаткове посилення. Але от чесно - не було таких футболістів, кого б ми могли запросити і не запрошували.

Тут важливу роль грає і фінансова складова. Для солідного посилення потрібні великі кошти. Тому робили ставку на наявних виконавців. А більш акцентовану трансферну кампанію планували здійснити вже влітку. Так, зараз я розумію, що треба було ще доукомплектовувати команду. Зараз нам дуже не вистачає флангових захисників, наприклад. Тим не менше, я вірю, що з тими футболістами, які в нас є - ми зможемо залишитися в УПЛ.

Іван Зінченко Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 07:01 12

Астон Вілла не опуститься нижче 4-го місця після поразки Тоттенхема у матчі з Ман Сіті

Коментарі