Фатальні помилки. Севілья розгромила Ман Юнайтед і вийшла до півфіналу ЛЄ

Іспанський клуб здобув впевнену перемогу

«Севілья» та «Манчестер Юнайтед» зустрілися у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи. Перший поєдинок суперники завершили внічию: господарі «Олд Траффорд» вели з рахунком 2:0, але наприкінці зустрічі «нервіонці» зуміли зробити камбек.

Після стартового свистка манкуніанці взяли м'яч під контроль, але незабаром футбольний снаряд несподівано опинився у їхніх воротах. Де Хеа віддав передачу на Магвайра, якого пресингували троє футболістів «Севільї». Капітан «Манчестер Юнайтед» обрізався, після чого Ен-Несірі холоднокровно пробив повз голкіпера.

Забитий гол додав впевненості господарям поля. «Нервіонці» гостро атакували і постійно тримали в напрузі оборону суперників. А ось у манкуніанців гра не клеїлася. За весь перший тайм вони зуміли створити лише один напівмомент, коли Каземіро головою пробив вище воріт. Севільці перегравали гостей і наприкінці першого тайму зуміли знову розписатися у воротах «Манчестера». Щоправда, арбітр гол не зарахував, зафіксувавши офсайд у Акуньї.

Getty Images/Global Images Ukraine

Тренерський штаб «Ман Юнайтед» спробував вплинути на гру, випустивши на другий тайм Рашфорда та Шоу. Але відразу після перерви севільці подвоїли свою перевагу: Баде замкнув навіс із кутового. «Севілья» продовжувала атакувати гостріше, а у манкуніанців, як і раніше, з атакою не складалося. Масну крапку на муках «червоних дияволів» поставив де Хеа. Голкіпер вибіг за межі штрафного майданчика і «подарував» м'яч Ен-Несірі, який ударом у порожні ворота оформив дубль у матчі.

«Севілья» вийшла до півфіналу Ліги Європи, де зустрінеться з туринським «Ювентусом».

Ліга Європи. 1/4 фіналу. Матч-відповідь.

«Севілья» - «Манчестер Юнайтед» - 3:0. Перший матч - 2:2.

Ен-Несірі (8, 81), Баде (47)

Бону (73) - Каземіро (56), Антоні (59), Шоу (90+3)

«Севілья»: Бону, Акунья (Теллес, 84), Маркао (Сусо, 29), Баде, Навас, Фернандо, Гудель, Ламела (Хіль, 80), Ракитич, Окампос, Ен-Несірі

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа, Далот, Ліндельоф, Магвайр, Ван-Біссака (Шоу, 46), Забітцер (Фред, 68), Каземіро, Еріксен (Еланга, 86), Санчо (Рашфорд, 46), Марсьяль (Вегхорст, 54), Антоні

Арбітр: Артур Діаш (Португалія)

Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан» (Севілья, Іспанія)

СЕВІЛЬЯ - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:32 0

У ній присутні імена 30 футболістів

Коментарі