Аріна СОБОЛЕНКО: «Усвідомлюю, що я нічого поганого Україні не зробила»

Друга ракетка світу – про ненависть до неї з боку українців

Друга ракетка світу Аріна Соболенко, яка дуже любить самопроголошеного президента білорусі александра лукашенка, поділилася думкою про війну, яка розв'язала росія на території України:

- Минулого року ви говорили, що після нападу росії на Україну ви іноді відчуваєте атмосферу ненависті. Чи змінилося це зараз, чи це все та ж атмосфера?

- Безумовно, я відчуваю багато дивних поглядів у мій бік і, мабуть, ненависть з боку деяких людей. Але тепер я усвідомлюю, що я нічого поганого Україні не зробила і взагалі нічого не зробила. Є люди, які не люблять мене тільки тому, що я народилася в білорусі. Це нібито їхнє рішення, і я не можу це контролювати. Звісно, це не найкраще почуття, коли тебе ненавидять люди за те, що ти, по суті, нічого не робиш, але так уже склалося.

- Ви заявляли, що не маєте жодного відношення до політики. Але наприкінці березня був виступ лідера вашої країни, де він кілька разів згадав вас у контексті політики. Чи може це якось зашкодити вашому іміджу в роздягальні, у спілкуванні з іншими гравцями?

- Ви маєте на увазі, що він згадав мене у своєму виступі?

- Він згадував вас у тому плані, що розповідав про те, як ви грали в Маямі, про те, що ви програли Кирсті тощо. З огляду на те, що це була політична ситуація, просто цікаво, чи можуть ці слова нашкодити вам, наприклад, вашому іміджу в роздягальні з іншими гравцями?

- Я впевнена, що це не допомагає. Я не знаю, що сказати, тому що, знову ж таки, він може коментувати мою гру, він може коментувати все, що захоче. Повторюся, я не маю жодного відношення до політики. Я просто спортсменка. Так, я з білорусі, і я просто намагаюся зробити все можливе у своєму виді спорту. Просто намагаюся зосередитися на собі. Якщо українці ненавидітимуть мене ще більше після його виступу, то що я можу зробити? Якщо вони почуватимуться краще, ненавидячи мене, я буду рада допомогти їм у цьому. Вони можуть це робити. Якби я могла зупинити війну, я б це зробила, але, на жаль, це не в моїй владі й не під моїм контролем. Я просто намагаюся менше сидіти в інтернеті, щоб не бачити нічого подібного. Я хочу зосередитися на собі, на своїй грі й не впадати в депресію через цю ситуацію.

Данііл Агарков Джерело: Bild
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 19 травня 2024, 16:26 4

У відборі до ґрунтового мейджору зіграють п'ять представників України

Коментарі