Жахливий захист гостей. Дніпро-1 переміг Львів в Ужгороді

Якщо львів'яни так продовжуватимуть грати, у Прем'єр-лізі вони не затримаються

Гра першого кола між цими командами закінчилася з рахунком 3:0 на користь «Дніпра-1», забивали Довбик і двічі Гуцуляк. Здавалося, що і в цьому матчі проблем в дніпрян не буде, адже «Львів» і в першому колі грав не дуже якісно, і в другому, практично повністю змінивши склад, не вражає.

Але такого слабкого «Львова» не доводилося ще бачити, адже все ж були очікування, що львів'яни зможуть хоча б спробувати дати бій. Проте «левів» закрили в їхньому штрафному і змусили відразу ж в дебюті пропустити - Каплієнко подав зліва, центральні захисники пробували вибити, не вдалося, в результаті чого Гуцуляк з правого боку штрафного на замахові обіграв опонента і відкрив рахунок.

УПЛ

Легіонер гостей Антоніо отримав пошкодження, але, мабуть, його присутність не вплинула б на події на полі, навіть якби він залишився. Вийти з своєї половини підопічним Безсмертного далі практично не вдавалося. А дніпряни не те що напружувалися, а створювали свої моменти, не надто напружуючись. І якщо до пори до часу все обходилося без наслідків, то на сорок першій хвилині рахунок подвоївся - Довбик отримав пас справа від Пасіча, який був там на самоті, і теж на самоті з близької відстані розстріляв Рибку.

Бездіяльність львівських захисників підкреслилася ще раз до кінця тайму. Рубчинський навішував зліва без особливого опору, м'яч летів високою дугою, але ніхто з футболістів «Львова» не пішов на нього. Якщо стояти, піднявши голову, і просто дивитися на м'яч, то не дивно, що рахунок стане розгромним - Гуцуляк набіг і без спротиву головою оформив дубль.

УПЛ

А що «Львів»? В першу чергу, запам'яталася жахлива нетехнічність Свржняка, який умудрився запороти більш-менш непогані атаки своєї команди елементарними помилками в простих ситуаціях.

Здавалося, що в другому таймі «Дніпро-1» буде просто економити сили, а «Львів» нічого не зможе зробити. Так, в принципі, і відбувалося, моменти створювалися, швидше, за інерцією. Сарапій і Рубчинський влучали в поперечину, рятував Рибка. Але щойно Безсметрний забрав з поля особливо інертних футболістів і випустив свіжих, як рахунок став 3:1 - Есеола зліва віддав на порожні ворота Богунову.

І раптом інтрига віджила на вісімдесят першій хвилині. Мильченко з лінії штрафного точно пробив у лівий нижній кут, повірилося навіть на рівному місці в сенсацію. Але у львів'ян же сьогодні був особливий центр захисту - як він дозволив пробити Сарапію з кількох метрів головою, залишалося б загадкою, але не в цьому матчі.

УПЛ

Ну і Довбик перед самим фінальним свистком реалізував вихід сам на сам з Рибкою, оформивши дубль і зробивши рахунок 5:2.

«Дніпро-1» продовжує гонитву за «Шахтарем», а «Львів» має вилізти з шкіри, щоб залишитися в УПЛ. З таким захистом це зробити буде нереально, треба обов'язково зробити висновки.

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур.

«Дніпро-1» - «Львів» - 5:2.

Гуцуляк, 7, 44, Довбик, 41, 90+3, Сарапій, 83 - Богунов, 62, Мильченко, 81.

Кузик, 48, Мишенко, 70.

«Дніпро-1»: Рибак - Пасіч (Хайнер, 54), Сарапій, Сваток, Каплієнко (Матарітта, 54) - Бабенко, Рубчинський (Когут, 69) - Гуцуляк, Піхальонок (Танковський, 84), Бланко (Танчик, 84) - Довбик.

«Львів»: Рибка - Грисьо (Богунов, 61), Дитятьєв, Ґабріель, Сасовський (Никитюк, 73), Кузик - Антоніо (Алібеков, 11), Мильченко, Бєляєв - Свржняк (Мишенко, 61), Бугай (Есеола, 61).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 09:20 3

Сербський тенісист відповів на запитання, що цікавить уболівальників

Коментарі