Андрій ПАВЕЛКО: «Це велика честь та відповідальність для мене»

Президент УАФ прокоментував своє переобрання до виконкому УЄФА

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував своє переобрання до виконкому УЄФА на 4-річний термін:

«Сьогодні 47-й черговий Конгрес УЄФА висловив повну довіру та підтримку футбольній Україні.

Продовження мандату члена Виконкому УЄФА на наступні чотири роки - це велика честь та відповідальність для мене. І це загальна заслуга всіх наших уболівальників, футболістів, тренерів, арбітрів, футбольних менеджерів, регіональних асоціацій, клубів та керівників. Це заслуга Президента України Володимира Зеленського, за ініціативою та за підтримки якого було відроджено футбольне життя країни та розпочато особливий чемпіонат-2022/2023 у восьми різних лігах, серед чоловічих та жіночих команд.

Це заслуга наших героїв зі Збройних сил України, які щодня незламно захищають незалежність та майбутнє нашої держави. Завдяки всім вам футбол в Україні сьогодні є. Незважаючи на війну, український футбол продовжує бути важливим інструментом поєднання зусиль мільйонів заради перемоги.

Дякую колегам з європейських національних асоціацій за довіру та багаторічну плідну співпрацю. Вдячний за відданість курсу реформ у європейському футболі Александеру Чеферіну, якого вітаю з переобранням президентом УЄФА. Вдячний усьому Європейському футбольному союзу за підтримку України у ці складні часи.

Вдячний команді Глави Держави та Офісу Президента України за системну допомогу у відродженні українського футболу. Продовжуємо спільну роботу заради нових здобутків наших команд! Одним із першочергових завдань сьогодні для нас є відстоювання інтересів України в контексті проведення чемпіонату світу-2030! Зробимо для цього все потрібне і навіть більше!

Слава героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - написав Павелко в Facebook.

Данііл Агарков Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі