Нереалізація синіх, прагматизм червоних. Челсі та Ліверпуль зіграли внічию

Мудрик вийшов на поле наприкінці поєдинку

Відбувся перенесений матч 8 туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому зустрілися «Челсі» та «Ліверпуль». Обидві команди переживають не найкращі часи, а після поразки від «Астон Вілли» «сині» залишилися без головного тренера: Грема Поттера було відправлено у відставку. Українець Михайло Мудрик залишився на лаві запасних.

Господарі поля активно розпочали зустріч, і хороший момент для взяття воріт втратив Ковачич. Хорват у штрафному майданчику «Ліверпуля» пройшов голкіпера, але з гострого кута пробив несильно, і Конате встиг вибити м'яч. Незабаром загрожував воротам Хаверц, який після прострілу Чилвелла не зумів проштовхнути м'яч повз Аліссона. Ще один забійний момент у «синіх» був перед перервою. Після удару Фабіньо здавалося, що м'яч опиниться у сітці, але свою команду врятував Фофана. Мерсисайдці в атаці виглядали блякло, і тільки Фелікс своїми ривками намагався загострити ситуацію.

Друга половина зустрічі розпочалася ще з одного нереалізованого моменту «Челсі». Ковачич із хорошої позиції пробив вище воріт. Через хвилину м'яч таки опинився у воротах гостей, але залетів він туди від руки того ж Ковачича, який виходив віч-на-віч із голкіпером.

Мерсисайдці на деякий час вирівняли гру, але їхні атаки не загрожували воротам суперників. На 78-й хвилині у гру вступив Мудрик, який замінив Чілвелла. Щоправда, за відведений час українець нічим не запам'ятався. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Getty Images/Global Images Ukraine

Англійська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Челсі» - «Ліверпуль» - 0:0

Ковачич (68) - Матіп (46), Цимікас (56), Джонс (62), Фабіньо (74)

«Челсі»: Аррісабалага, Кукурелья, Кулібалі, Фофана, Чілвелл (Мудрик, 78), Канте (Галлахер, 70), Фернандес, Джеймс, Ковачич, Хаверц, Фелікс (Стерлінг, 85)

Запас: Менді, Бадьяшиль, Пулішич, Лофтус-Чік, Маунт, Мадуеке

«Ліверпуль»: Аліссон, Цимікас (Робертсон, 65), Матіп, Конате, Гомес, Хендерсон, Фабіньо, Джонс (Гакпо, 79), Жота, Фірміно (Салах, 65), Нуньєс (Мілнер, 79)

Запас: Келлехер, Філліпс, Александер-Арнольд, Карвалью, Артур

Арбітр: Ентоні Тейлор

Стадіон «Стемфорд Бридж» (Лондон, Англія)

ЧЕЛСІ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 03:47 0

Катандзаро та Кремонезе розійшлися миром у першій грі, забивши по два м'ячі

Коментарі