Жіноча збірна України з біатлону отримає новий тренерський штаб

Олександр Кравченко залишить свою посаду

Президент федерації України з біатлону Іван Крулько розповів, що жіноча збірна матиме новий тренерський штаб на сезон 2023/24 Кубку світу.

«Стосовно жіночої команди, то в нас буде новий тренерський штаб. Але по прізвищах ми оголосимо після засідання тренерської ради та президії Федерації біатлону України, яка повинна ці рішення затвердити. Буде некоректно оголошувати до цього, але в жіночій команді планується по складу омолодження і по тренерах будуть зміни. Це будуть вітчизняні спеціалісти. Президія ФБУ має відбутися в першій половині квітня», - сказав очільник федерації біатлону України.

Відзначимо, що Україна у березні 2022 року змінила старшого тренера жіночої команди. Урош Велепець, який працював з жіночою збірною в олімпійський сезон 2021/22, залишив цю посаду та увійшов до тренерського штабу чоловічої команди Німеччини.

Замість Велепця жіночу збірну України очолив Олександр Кравченко, який перед цим був помічником словенського фахівця, а також персональним тренером біатлоністки Олени Білосюк.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 06:30 28

Кияни їдуть за реваншем

Коментарі