Руслан РОТАНЬ: «Ми готові показати з Англією чудову гру»

Наставник української збірної – про майбутню зустріч із Англією

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо старту команди у кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року та майбутній поєдинок зі збірною Англії.

- Яку інформацію вам дав матч із «Брентфордом»? І чому ця товариська гра була закритою?

- Якби всі бажаючи хотіли б попасти на гру, то був би повний стадіон. Це була проблема з організацією не лише для УАФ, а й для клубу «Брентфорд». А матч був для нас важливим в тому плані, що ми давно не збирались, мало тренувалися. Хотілося, щоб гравці заново відчули зв'язки та налагодили взаємодії між ланками.

- Чи говорили ви з Андрієм Шевченком щодо попереднього матчу України з Англією на Євро? Чи визначилися ви вже зі складом? Як стан Віктора Циганкова?

- Зараз немає сенсу розмовляти про наш склад. Якщо, навіть, Сака не передав Зінченку склад Англії, то ми також свій склад не будемо називати. Ми його у голову зараз маємо, але всі його побачать завтра перед грою. Гру з Англією на Євро я дивився. Ми її багато разів передивлялися, будемо робити по ній висновки. Знаємо, яка завтра буде атмосфера, знаємо команду Англії. Ми мріємо у таких матчах грати. Ми отримуємо задоволення від таких матчів. Ми готові показати чудову гру та будемо битися на полі за той результат, який нас влаштує.

- Ви працюєте у двох збірних та у клубі «Олександрія». Як вам таке вдається? Чи буде матч з Англією завтра позитивний, адже команда України U-21 вчора перемогла?

- Так, молодіжна збірна додає нам впевненності. Її перемога - це гарний знак. Я зараз сконцентрований на матчі з Англією. Зранку після гри я відлечу до Італії, у розташування молодіжної збірної. А зараз ми, тобто вся Україна, маємо ситуацію, з якої нам треба вийти. Я не міг відмовитися, коли мені запропонували очолити збірну на гру з Англією. Це було б з мого боку не патріотично. Концентрація на матчі з Англією є. А те, що буде далі - вже буде далі.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі