Аріна СОБОЛЕНКО: «Деякі українки дуже агресивні щодо нас»

Тенісистка з рб не розуміє, що трапилося

Друга ракетка світу Аріна Соболенко повідомила, що зіткнулася з «ненавистю» у роздягальні, але сподівається, що напруженість у відносинах із українськими гравцями з часом спаде.

«Мені було дуже, дуже важко, бо я ніколи не стикалася з такою ненавистю у роздягальні. Звичайно, в Instagram багато хейтерів, коли ти програєш матчі, але в роздягальні я ніколи з цим не стикалася. Мені було дуже важко зрозуміти, що так багато людей, які дійсно ненавидять мене без причини. Я маю на увазі, я ж нічого не робила.

У мене були деякі, не те щоб бійки, але я мала якісь дивні розмови, не з дівчатами, а з членами їхньої команди. Це справді був важкий період. Мені було погано, ніби я щось зробила, і все ще не так добре в роздягальні з українськими дівчатами. Але потім я зрозуміла, що це не моя вина і я не зробила їм нічого поганого. І я майже впевнена, що решта російських та білоруських спортсменів українцям нічого не зробили.

[Конфлікт] насправді не з усіма, я все ще спілкуюся з деякими українками, але є деякі дівчата, які дуже агресивні щодо нас. Тож я просто тримаюся від них подалі», - сказала Соболенко.

В Індіан-Веллсі Аріна заявила, що у неї був конфлікт із тренером українки Лесі Цуренко Микитою Власовим. Цуренко мала зіграти з Соболенко, але знялася перед матчем.

Володимир Клепач Джерело: France24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 19

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі