У чоловічій Суперлізі розпочинаються півфінальні серії

Вони триватимуть до двох перемог одного із суперників

У вівторок в Чернівцях пройде перший матч півфінальної серії чемпіонату України з волейболу у чоловічій Суперлізі, в якому зустрінуться «Епіцентр-Подоляни» та «Юракадемія».

У чвертьфіналі переможці групового етапу та чинні чемпіони країни волейболісти з Городка Хмельницької області впевнено обіграли команду «Барком-Збірна України U-18» обидва рази з рахунком 3:0. А харків'яни у завзятій боротьбі лише у третьому вирішальному поєдинку вирвали перемогу в серії у МХП-«Вінниця» із Тростянця.

Нагадаємо, що на першому етапі команди зустрічалися тричі. У першому матчі несподівано виграли підопічні Сергія Коваленка з рахунком 3:1. І це поки що єдина поразка подолян у чемпіонаті. Два інші поєдинки залишилися за колективом із Хмельницької області 3:0 та 3:0.

У другому півфіналі зустрінуться дніпровський «Прометей» та «Житичі-Полісся» із Житомира. Їхня перша гра пройде 22 березня. На груповому етапі усі три матчі виграли волейболісти із Дніпра 3:0, 3:0 та 3:1.

Ось календар півфінальних матчів:

21 березня
«Епіцентр-Подоляни» (Городок, Хмельницька область) - «Юракадемія» (Харків)
22 березня
«Прометей» (Дніпро) - «Житичі-Полісся» (Житомир)
23 березня
«Епіцентр-Подоляни» - «Юракадемія»
24 березня
«Прометей» - «Житичі-Полісся»

Півфінальні серії триватимуть до двох перемог одного із суперників. Якщо після двох матчів рахунок буде рівним, то треті матчі відбудуться 25 та 26 березня.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів