Збірна України зіграє з командою з топ-дивізіону

Підопічні Вадима Шахрайчука проведуть два спаринги з командою Угорщини

Національна збірна України з хокею розпочне підготовку до чемпіонату світу у дивізіоні 1B (23-29 квітня) двома товариськими матчами проти збірної Угорщини. Зустрічі відбудуться 5-6 квітня у Мішкольці.

Збірна Угорщини в останні роки досягла певного прогресу під керівництвом канадських фахівців і цього року виступить у Топ-дивізіоні світового хокею - серед 16 найкращих збірних планети!

Останнім часом Україна та Угорщина досить часто спарингували у товариських матчах та міжнародних турнірах. Лише у календарному 2022 році суперники зустрічалися тричі: дві перемоги відсвяткували угорці у контрольних зустрічах у квітні (3:1, 3:2 Б), а ось останній очний матч у рамках міжнародного турніру у Будапешті у листопаді залишився за підопічними Вадима Шахрайчука - 2:1.

Як повідомляє сайт угорської федерації хокею, окрім матчів з Україною, в Угорщини заплановано два домашні поєдинки проти збірної Японії (14-15 квітня). Нагадаємо, що саме рейтингова Японія вважається головним конкурентом українців у боротьбі за єдину путівку до групи A першого дивізіону.

В'ячеслав Волков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 09:32 3

Кленові не здаються у першому раунді