Шерше ля фам. Чому зіркового новачка Челсі у соцмережах звуть рогоносцем

У дівчини Жоау Феліша вкрай неоднозначна репутація…

11 січня цього року 23-річний португальський атакувальний півзахисник мадридського Атлетіко Жоау Феліш змінив клуб, перейшовши на правах оренди до лондонського Челсі. Договір не передбачає опцію на викуп контракту футболіста з боку «синіх», проте старт гравця на Стемфорд Брідж вже змусив задуматися босів цього клубу щодо доцільності прискорити переговори з Атлетіко щодо повноцінного викупу Феліша.

На футбольному полі Феліш справді непогано почувається у Челсі, а ось заходити в соціальні мережі португалець напевно намагається якомога рідше - принаймні, з метою пошуку відгуків про нього з боку вболівальників. І справа зовсім не у футбольних аспектах, адже до критики, часом абсолютно огульної та неконструктивної, у сучасному світі звикли, мабуть, усі професіонали топ-рівня. Проблема навколо Феліша носить більш делікатний характер і пов'язана із особистим життям виконавця…

Якщо говорити прямо, то соціальні мережі буквально вирують й кишать непристойними та образливими словами на адресу Феліша. Найкоректніші з них звучать як «рогоносець» - подібні вислови зустрічаються у фразах фанатів з усього світу та практично всіма мовами. Чому ж Жоау так називають і з чим взагалі це пов'язане?

Ситуація тут, зрозуміло, зав'язана навколо персони коханої дівчини Феліша - португальської актриси та моделі 20-річної Маргаріди Корсейро. Бурхливе світське життя цієї дами, яка перебуває у перманентних любовних стосунках з Фелішем з 2019 року, обплутана масою різних чуток та пліток, і це незважаючи на відносну молодість дівчини…

У соцмережах шанувальники Феліша активно базікають про те, що Жоау зовсім не єдиний чоловік у житті Корсейро. Вперше чутки про це почали з'являтися у середині минулого року, коли до мережі потрапило відео, зняте в одному з нічних клубів Лісабона. На ньому, незважаючи на не найкращу якість зйомки та навколишню темряву, «детективи з інтернету» нібито вирахували Маргаріду у компанії 23-річного іспанського захисника Педро Порро, котрий на той момент виступав за лісабонський Спортінг, а нині перебрався до Тоттенхема.

На відео дійсно видно парочку, яка пристрасно цілується, і за твердженнями «обізнаних осіб» головними героями були саме Порро та Корсейро. Через кілька днів після появи відео у мережі, підозри з приводу роману між дівчиною Феліша та іспанським захисником посилилися, коли останній після завершення одного з матчів Спортінга прийшов до трибун із вболівальниками, відшукав там Маргаріду й передав їй особисто в руки свою ігрову футболку, після чого обійняв та поцілував дівчину.

Останній епізод призвів до справжнього буму підозр про те, що Корсейро нібито зраджує Фелішу, причому почала це робити вже привселюдно. У результаті Порро довелося пояснюватися перед уболівальниками та всіма, кому виявилася цікавою ця нібито гаряча тема.

«У мене з нею [Маргарідою Корсейро] особливі стосунки, ніхто нікому не зраджує. Моя репутація не буде заплямована такими речами. Я можу робити все, що забажаю. Припиніть псувати мій імідж», - заявив іспанський захисник, прагнучи поставити крапку у скандальній історії, що набирала обертів.

Але не встигла заглухнути історія навколо нібито роману між Корсейро та Порро, як у соціальних мережах з'явилися фотографії, на яких португальська модель перебувала у компанії 25-річного бразильського актора Андре Ламольї, відомого за роллю Івана Карвальо у популярному іспанському серіалі Еліта.

Також футбольні вболівальники та ті, хто уважно стежить за навколофутбольною тусовкою в Португалії, зауважили, що після візиту Маргаріди Корсейро до Парижа, про яку та повідомила своїх шанувальників через сторіс в Instagram, на аккаунт молодої моделі підписався зірковий бразильський форвард Парі Сен-Жермен Неймар. Незабаром після цього дівчина також підписалася на Instagram Неймара, але згодом виклала у себе в акаунті нове спільне фото з Фелішем, і бразилець з ПСЖ перестав за нею стежити, хоча сама Корсейро залишилася у когорті підписників зірки «селесао».

Всі ці скандальні історії змушували Корсейро кілька разів публічно реагувати на інформацію з соціальних мереж, яка переходить на сторінки жовтої преси. Зокрема, дівчина заявила, що часом, щоб когось звинуватили у зраді, досить просто бути жінкою та вміти добре розважатися.

«Ми живемо у світі, де для звинувачення у зраді просто достатньо бути жінкою, яка гуляє ночами з друзями-чоловіками. Яка розважається, танцює, сміється, розмовляє тощо. Я сподіваюся продовжувати «зраджувати» до кінця свого життя», - написала Корсейро у своєму профілі в твіттері на початку нинішнього року.

Як би там не було, але Жоау Феліш вважає за краще ніяк не коментувати брудну метушню у себе за спиною, пов'язану з його особистим життям. Португалець, кар'єра якого в Атлетіко дещо застопорилася й не пішла тим шляхом, на який розраховували у мадридському клубі, цілком зосереджений на успішних виступах на футбольному полі, а що відбувається за його межами - це вже абсолютно його приватні питання. Що ж до епітетів на кшталт «рогоносець»… А хіба можна чекати іншого, якщо ти - популярна та успішна публічна постать, яка має романтичні стосунки з іншою популярною та успішною публічною постаттю, особливо якщо останньою є красуня на кшталт Маргаріди Корсейро?.. Очевидно, що заздрити мовчки комусь просто не дано, от і розганяють такі бовдури у соцмережах хвилі «сенсацій».

Текст: meta.ua/sport

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 15:01 0

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 16:00 за Києвом

Коментарі