Баварія – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Як стримати Кіліана Мбаппе?

У середу, 8 березня, у Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють мюнхенська «Баварія» та французький «Парі Сен-Жермен». Стартовий свисток італійського рефері Даніеле Орсато прозвучить о 22:00 за київським часом.

Баварія


Мюнхенська «Баварія» в поточній кампанії не може забезпечити собі той ступінь упевненості, який має бути притаманний команді, що перемогла в десяти останніх розіграшах національної першості. На сьогоднішній день лідерство в чемпіонських перегонах німецької Бундесліги «Рекордмайстеру» доводиться ділити з дортмундською «Боруссією», і вкрай символічно при цьому, що головні матчі Ліги чемпіонів посеред цього тижня також проходитимуть за участю цих команд. Окрім цього, і «червона машина», і «бджоли» виграли свої перші зустрічі майже місяць тому з однаковим рахунком - 1:0, який не дає особливих приводів для того, щоб розслаблятися перед матчами-відповідями.

Тим паче, що «Баварія» нині далеко не безгрішна. Головного тренера мюнхенців Юліана Нагельсманна вважають головним ворогом для самого себе й команди, оскільки беззаперечний геній тренерського цеху схильний до таких тактичних рішень, які можуть шкодити його ж колективу. Флагман німецького футболу таким чином не зміг обіграти на початку року РБ «Лейпциг» (1:1), а відразу після перемоги в Парижі поступився менхенгладбахській «Боруссії» (2:3). Додати сюди ще пару нічийних наслідків ігор проти «Майнца» та «Айнтрахта», і в результаті виходять ті самі горезвісні проблеми в чемпіонаті, а разом з ними неподалік чимчикує й невпевненість на міжнародній арені. Нехай її й не дуже було помітно на груповому етапі в квартеті з «Інтером», «Барселоною» та «Вікторією» Пльзень.

ПСЖ


До першого матчу Ліги чемпіонів після зимової паузи французький «Парі Сен-Жермен» підходив із двома глобальними проблемами. Команда Крістофа Галтьє до цього програла два матчі прямим конкурентам у чемпіонських перегонах - «Марселю» (1:2) та «Монако» (1:3), нехай і зустріч проти «провансальців» мала кубковий характер. А другою бідою «червоно-синіх» були наслідки травми Кіліана Мбаппе, через які форвард світового класу змушений був допомагати команди лише від середини другого тайму. Однак, коли з новоявленого найкращого бомбардира в історії клубу випустили на футбольне поле, «Баварія» дивом уникла серйозних проблем, хоча у її воротах і побували кілька м'ячів із порушенням правил з боку господарів тієї зустрічі.

Перед матчем-відповіддю в Мюнхені жоден із цих двох моментів на ПСЖ більше не чинитиме тиск. Мбаппе в грі і продовжує збирати індивідуальні нагороди до своєї колекції. Ліонель Мессі також у повному порядку. До кінця сезону вилетів Неймар, щоправда, але останні матчі проти «Лілля» (4:3), «Марселя» (3:0) та «Нанта» (4:2) показали, що парижани почуваються непогано й без бразильця. Поступово повертається довіра й до Галтьє, якого гаряча французька публіка вже готова була списати з рахунків після серії невдач. Однак ключовим показником для наставника все одно буде результат майбутньої дуелі, і в разі чергової невдалої європейської пригоди дії керівництва можуть бути блискавичними.

Передмова


Головний тренер «Баварії» Юліан НАГЕЛЬСМАНН: «Ми не можемо дозволити собі входити в гру надто довго. Одне із завдань на цей матч - не давати супернику надто багато простору перед лінією нашої оборони. Також треба буде обрізати шляхи доставки м'яча на Мессі.

У ПСЖ є фірмовий стиль і зрозуміла манера, що можна використовувати в своїх цілях, але вони також здатні зловити тебе на контратаці, якщо припускатись помилок».

Головний тренер ПСЖ Крістоф ГАЛТЬЄ: «Звичайно, ми розчаровані результатом першого матчу. Але ми знали, що після першого поєдинку ніхто не вийде до наступного раунду та не вилетить.

У нас були непогані 25 хвилин - ми налагодили командну гру й перевершували суперника на цьому відтинку».

Орієнтовні склади


«Баварія»: Зоммер - де Лігт, Упамекано, Станішич - Девіс, Горецка, Кімміх, Коман - Мусіала, Сане - Шупо-Мотінг.

ПСЖ: Доннарумма - Рамос, Маркіньос, Данило - Мендеш, Вітінья, Верратті, Руїс, Хакімі - Мбаппе, Мессі.

Не зіграють: Ернандес, Ноєр, Павар, Мазрауї - Кімпембе, Неймар, Мукіеле, Саншеш.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості зможуть зачепитися за результат, але не факт, що цього вистачить. Нашою ставкою буде позиція - ПСЖ не програє з коефіцієнтом 2.03.

8 березня, середа

«Баварія» - ПСЖ (перший матч - 1:0)
Мюнхен. «Альянц Арена». 22:00
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
БАВАРІЯ - ПСЖ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua - 2:2
  • 1.84
  • 4.50
  • 3.70
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.80
  • 4.35
  • 3.85
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:40 3

Тренер Карпат оцінив майбутній супербій Усика та Ф'юрі

Коментарі