Бойовика, що убив 16-річного футболіста за прапор України, кинули на підвал

9 років у росії жодних претензій до нього не було

Бойовик «днр» вадим погодін потрапив у немилість у своїх кровожерливих соратників і був притягнутий до кримінальної відповідальності за вбивство у 2014 році 16-річного ексворотаря «Авангарда» Степана Чубенка. Про це повідомляє відомий блогер Денис Казанський із посиланням на інформаційні джерела «днр».

«У 2014 році бойовик «днр» вадим погодін на прізвисько Керч разом із друзями жорстоко катував і вбив 16-річного краматорського футболіста Степана Чубенка. Уся вина Степана була в тому, що він мав із собою українську символіку.

З того часу минуло майже 9 років. погодіна в Україні заочно засудили до довічного ув'язнення. При цьому у росії жодних претензій до нього не було. погодін не ховався і спокійно гуляв на волі, займався бізнесом, роздавав інтерв'ю.

Але в березні 2023 року погодін перейшов комусь дорогу і в один момент із «захисника Донбасу» перетворився на «організатора ОЗУ». Тут соратники з російського світу і пригадали йому вбивство підлітка в 2014 році. Представники так званого «мвд днр» кинули погодіна на підвал і радісно прозвітували про це на своєму офіційному сайті», - написав Казанський у телеграм-каналі.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 жовтня 2024, 16:52 4

Колишній тренер збірної України відзначив лояльність Чеферіна до росіян

Футбол | 07 жовтня 2024, 00:21 2
Коментарі