Олена БІЛОСЮК: «Це вже так сумно, що аж сміятись хочеться»

Українська біатлоністка – про невдалі виступи протягом сезону

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк поділилася думками про виступ команди на етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

«Цього року я вже не берусь коментувати будь-які результати, особливо по персоналіях. Тому що ми по-різному готувались, майже кожен з нас, включаючи тренерів, десь перехворів протягом сезону - а я вже двічі. Це вже так сумно, що аж сміятись хочеться.

І тепер, коли складаються хоча б більш-менш вдалі гонки, ми просто радіємо, наче перемогли. Хоча насправді перед сезоном виконали набагато більшу роботу ніж те, що зараз відображається у результатах.

Наче б нічого особливого немає у тому 26-му місці, але ти йому радієш, тому що перед тим був шостий-восьмий десяток. Щодо себе можу сказати, що я просто рада, що можу конкурувати після жахливого стану, який був у січні-лютому.

Я не знаю: чи то був спад, чи акліматизація-реакліматизація, але по факту щось пішло не так, адже чемпіонати Європи й світу для мене вийшли одним суцільним жахом і катастрофою.

І зараз, дивлячись на дві гонки у Нове-Мєсто, можна перевести подих - значить, все ще не настільки погано», - сказала Білосюк.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 04:22 6

Тайсон провів прес-конференцію після програного бою Олександру

Коментарі