ГОРДОН: «Поворознюк? Ця чучундра буде волати. Скоро кульмінація»

Журналіст проанонсував публікацію розслідування щодо президента «Інгульця»

Журналіст Дмитро Гордон проанонсував публікацію розслідування щодо президента «Інгульця» Олександра Поворознюка:

«Ми підходимо до фінішу в історії з Поворознюком. Ми завершуємо. Може, ще кілька тижнів знадобиться до приголомшливого матеріалу про людину, яку вважають убивцею, шахраєм, аферистом, злодієм і просто покидьком.

Історія Поворознюка цікава як типова для нашої країни, на жаль. За рахунок чого він став Поворознюком? Перше - за рахунок знущань над селянами, мешканцями Петрового та найближчих сіл. Він на них тиснув, знищував, знущався з них, він залякував їх, бив, калічив їх, стріляв у них.

І друге - це приголомшлива історія корупції. У якій брав участь сам Поворознюк, який корумпував районну та обласну владу. І судову, і поліцейську. Це історія знущань таких царків, як він та Лозинський, над громадянами України. І водночас історія корумпування місцевої верхівки, місцевої знаті. Не лише районної, а й обласної.

Ми зробили велику історію. Ми залучили найкращих юристів, найкращу юридичну фірму та приватних детективів. Ми викопали практично все, і це здивує всіх. Коли ми побачимо Поворознюка, цю жирну свиню, за ґратами, я думаю, що величезна кількість заляканих ним жителів Петрівського району зітхне з полегшенням. Тому що він тероризував роками, десятиліттями ні в чому не винних людей.

Мене засмутило, що ці люди дали себе тероризувати, що вони покірно зносили знущання жирної тупої ж*пи. Але вони мені казали: «Ви б самі тут пожили. Ми боялися. Ми заявляємо в поліцію, а вони нічого не роблять, він їх купив. Ідемо до суду, а вони нічого не роблять, він їх купив. І потім він каже: ну що, досягли справедливості? І ми перестали вірити у справедливість. А тепер повірили».

А тепер буде найцікавіше. Незабаром кульмінація. Ця чучундра скоро кричатиме, але його крики ніхто не почує. Криша від нього відмовиться, тому що криші невигідно підтримувати цю смердючку. Він залишиться сам. І це буде гідною кульмінацією нашого багатогодинного, системного, яскравого та чудового розслідування».

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі

Коментарі