Тренер Олександрії: «Подивилися момент із голом Довбика – не було офсайду»

Сергій Кравченко прокоментував нічийний результат у грі з «Дніпром-1»

Помічник головного тренера футбольного клубу «Олександрія» Руслана Ротаня Сергій Кравченко прокоментував нічию в матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу з «Дніпром-1»:

- Дуже хороша гра з обох боків. Вважаю, що нічийний результат є закономірним.

- Склалося враження, що у моменті з другим голом «Дніпра-1» гравець перебував у положенні «поза грою». А коли другий м'яч забивала ваша команда - суддя не призначив пенальті. Наскільки ви задоволені рівнем суддівства з огляду на те, що були претензії до пані Романюк у попередньому матчі?

- Щодо гри з «Металістом 1925», то у нас були претензії, коли забивався нам другий м'яч. Арбітр не побачила фол, хоча їй підказував четвертий суддя - це я чув особисто. Їй двічі говорили про фол - вона не свиснула. А в решті претензій до неї не було.

Сьогодні ж, я вважаю, судді впоралися із матчем. Ми подивилися момент із голом Довбика - не було офсайду. Довбик був на лінії.

А щодо другого голу - ми ж забили у цій атаці, тож у нас емоції позитивні. Насамкінець зрівняли рахунок, і ми задоволені. Дуже задоволені. Пишаємося нашими гравцями. Перші двадцять хвилин нам не вдалося, хоча ми налаштовували хлопців з першої хвилини грати першим номером, не боятися, пресингувати. Поки що нам це не вдається. Головна наша мета - змінити психологію, змінити стиль на більш агресивний футбол. Вдома це навіть не обговорюється, на виїзді - те саме.

Поєдинок 16-го туру УПЛ «Олександрія» - «Дніпро-1» завершився з рахунком 2:2.

Данііл Агарков Джерело: ФК Олександрія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 23:32 6

Бразилець Андре Феліпе у футбол вже награвся...