Брентфорд – Фулгем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 березня о 22:00 за Києвом

6 березня на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Фулхемом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Брентфорд

Команда проводить 2-й сезон у Прем'єр-Лізі - і поспіль, і лише в історії. Часто екс-дебютант наступного року виходить важким. Але поки що бджілки виправдовують лише найоптимістичніші прогнози - не дарма багато хто давно стежить за цим самобутнім проектом. Взимку після паузи підопічні Томаса Франка програли лише одного разу, і то в кубку, де досить несподівано поступилися вдома Вест Хему. Можливо, просто у клубі вирішили зосередитись на виступах у Прем'єр-Лізі. Там є шанси піднятися до єврокубків уже 2023-го року, за підсумками цьогорічного розіграшу. Брентфорд не програє ось уже 11 турів поспіль. Щоправда, тричі у 4-х останніх матчах АПЛ були нічиї - як із сильним Арсеналом, так і з Лідсом та Крістал Пелас.

Фулхем

Клуб довгий час чергував роки виступів у Прем'єр-Лізі та Чемпіоншипі, будучи надто слабким для першої та надто сильною для другої. За нового наставника, Марка Сілва, минулого сезону навіть достроково виграли нижчий дивізіон. І, головне, у новому циклі, в АПЛ, дачники одразу почали показувати, що виявилися набагато краще готовими до звичних викликів. У результаті вже до середини зими стало зрозуміло, що новачок не вилетить з ходу. Але в Лондоні, схоже, не розслабляться і у другому колі. Новою мотивацією стає боротьба за шанс вийти до єврокубків. На тлі нічиєї з Челсі та перемог над Ноттінгем Форест і, особливо, прямим конкурентом, Брайтоном, домашні 1:1 з Вулверхемптоном у минулому турі виглядають відвертою осічкою. Паралельно котеджери грали у кубку. І там впевнено, 2:0, обіграли Лідс.

Статистика особистих зустрічей

Брентфорд мав 7-матчеву безпрограшну серію. Але коли клуби зіграли у серпні, вперше з 2020-го року, нарешті виграв Фулхем, оформивши домашні 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом Брентфорд, який грає вдома. Але і Фулхем явно намагатиметься поборотися за перемогу.

  • 2.02
  • 3.80
  • 3.88
Сделать ставку Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:01 0

19 травня «Жирона» на виїзді переграла «Валенсію» з рахунком 3:1

Коментарі