МАРЛОС: «Я був шокований Мудриком»

Ексгравець «Шахтаря» – про майбутню гру команди з «Ренном»

Український бразилець Марлос, який свого часу виступав за донецький «Шахтар» та збірну України, висловив думку щодо гри-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким «Ренном». Також 34-річний уродженець Парани дав оцінку переходу Михайла Мудрика до лондонського «Челсі».

«Я 10 років грав в Україні, дуже сумую. Я трохи дивився перший матч «Шахтаря» з «Ренном» (2:1), «гірники» добре зіграли. Але ситуація в Україні тяжка. Коли я грав за «Шахтар», у команді було багато бразильців. Я сумую за Україною, за всіма футболістами, за всіма людьми, які там працюють. Думаю все буде добре. Я спеціально тут [у Франції], я буду дивитися матч «Шахтаря». Донецький клуб може завтра перемогти. У «Шахтарі» багато добрих молодих футболістів. Із «Ренном» добре зіграв Судаков. Добре виступили і ветерани: Матвієнко, Ракицький, Степаненко. Подивимося завтрашню гру.

Як мені Мудрик у «Челсі»? Я був шокований. Це дуже талановитий футболіст. Він добре зіграв у останній Лізі чемпіонів. Звісно, 100 мільйонів - це гроші, які… Я забув слово. То був шок. Але він може грати як футболіст, котрий коштує 100 мільйонів», - зізнався Марлос.

Юрій Остроумов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 20:35 2

Відсторонення діє до 2 липня

Коментарі