Зимовий кубок ПФЛ. Лівий берег став лідером, Кремінь програв удома

Нива Вінниця обіграла Чайку і теж йде у турнірі без втрат очок

У суботу, 18 лютого, були зіграні три матчі 3-го туру Відкритого зимового кубка ПФЛ.

У Києві на стадіоні Лівий Берег місцевий клуб приймав Ниву Бузову. Обидва клуби ще не втрачали очок, тому це протистояння очікувалося з особливим інтересом. Перший тайм видався багатим на моменти, але влучнішими були господарі. Після навісу з правого флангу від Войцеховського Ярмак під тиском зрізав м'яча головою у власні ворота. У другому таймі ігрова ініціатива була на боці гостей, які намагалися зрівняти рахунок, але захист команди Первака вистояв (1:0).

Два інших матчі пройшли під акомпанемент повітряних тривог, команди змушені були переривати свої матчі. У Кременчуці місцевий Кремінь молодіжним складом приймав Дружбу з Мирівки і поступився 1:2. Гості вже на 9-й хвилині зуміли відкрити рахунок, Кремінь зусиллями гравця на перегляді зрівняв рахунок. Але гості зуміли дотиснути суперника, забивши за 20 хвилин до фінального свистка.

А у Вінниці зустрічалися суперники по Другій лізі: Нива приймала Чайку. Однак, інтриги не було. Дубль Швеця, який забивав у кожному з таймів, дозволив господарям здобути другу перемогу в двох матчах (2:0). Вінницька Нива і Лівий Берег поки що йдуть без втрат. Кияни одноосібно очолили турнірну таблицю з 9 очками.

Зимовий кубок ПФЛ

3-й тур, 18 лютого

4-й тур, 25 лютого (базова дата)

Нива Бузова пропускатиме 4-й тур через непарну кількість команд.

Турнірне становище

Відео матчів

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)