Зінченко забив, Арсенал у напруженому матчі обіграв Астон Віллу

Лондонська команда повернулася до перемог

«Арсенал» після нічийного результату в матчі з «Брентфордом» та поразки від «Манчестер Сіті» сподівався повернутися до перемог у грі проти «Астон Вілли».

Лондонська команда, двічі програючи під час зустрічі, зуміла перемогти 4:2 завдяки голам у компенсований час. Спершу після дальнього удару Жоржиньйо м'яч влучив у каркас воріт і від воротаря залетів у сітку, а потім гості спіймали суперника у контратаці.

Рахунок 2:2 на 61-й хвилині зробив Олександр Зінченко, якому вдався класний дальній удар. Для українця це перший гол у складі лондонської команди. Щоправда, у першому таймі саме втрата м'яча Зінченка на чужій половині поля призвела до гольової контратаки суперника.

«Арсенал» з 54 очками випереджає «Манчестер Сіті» на 3 пункти.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Чемпіонат Англії. 24-й тур

Астон Вілла - Арсенал 2:4
Голи: Уоткінс, 5, Коутіньйо, 31 - Сака, 16, Зінченко, 61, Мартінес (у свої ворота), 90+3, Мартінеллі, 90+7

Астон Вілла: Мартінес, Кеш, Конса, Мінґз, Морено (Дінь, 78), Луїс (Дендонкер, 67), Камара, Макгінн, Коутіньйо (Ремзі, 62), Буендіа (Бейлі, 67), Уоткінс (Дюран, 78)

Арсенал: Ремсдейл, Уайт (Томіясу, 79), Саліба, Габріел, Зінченко (Тірні, 90), Жоржіньйо, Едегор (Холдінг, 90), Джака (Вієра, 79), Сака, Троссард (Мартінеллі, 68), Нкетіа

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 07:01 12

Астон Вілла не опуститься нижче 4-го місця після поразки Тоттенхема у матчі з Ман Сіті

Коментарі