Бруно ЖЕНЕЗІО: «У нас ще є два тайми або навіть трохи більше»

Наставник французів не виглядав розчарованим

Головний тренер французького клубу «Ренн» Бруно Женезіо дав оцінку першій грі з донецьким «Шахтарем» у 1/16 фіналу Ліги Європи. Зустріч команд, що відбулася у четвер, 16 лютого, у Варшаві, нагадаємо, завершилася перемогою «гірників» з рахунком 2:1.

«У мене велика група гравців і я роблю свій вибір, ґрунтуючись на тому, що мені здається найбільш підходящим для цього матчу. Я хотів привнести нову кров із гравцями, які показували цікаві речі на тренуваннях. Я тут не для того, щоб карати гравців, маю справу із відповідальними дорослими людьми. Я тут, щоб робити вибір та приймати його. У нас дуже напружена низка матчів, і я відчув, що настав час зробити цей вибір. Я не шкодую про це, тому що гра принесла мені задоволення.

Я погоджуюсь з тим, що ми знову пропустили голи, яких можна було уникнути, але я також пам'ятаю багато позитивних моментів, яких ми не бачили протягом деякого часу. Щодо настрою, то я вважаю, що сьогодні ввечері ми показали дещо ще, що мене заспокоює.

Іноді були помилки під час довгих передач, але я не бачив команди, яка нас дестабілізувала в ігрових діях. Я виявив, що моя команда виявила характер, тому що після першого голу, якого можна було уникнути, ми знову увійшли до гри. У другому таймі, я думаю, ми опанували ініціативу, навіть незважаючи на те, що були піддані контратакам. Нам вдалося повернутися до прийнятного результату, забивши гол, який буде дуже важливим.

Зараз ми перебуваємо у перерві матчу. Ми ще маємо два тайми або навіть трохи більше, щоб переламати співвідношення сил перед рідною публікою. Тож підбивати підсумки будемо наступного четверга після матчу у відповідь», - заявив Бруно Женезіо.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Ренн
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 11:22 31

Сергій показав чудову стрільбу з гвинтівки